Skip to content

Robbie Williams la Untold 2019

  • envelope icon

Editia aniversara Untold aduce noi si noi surprize. Organizatorii festivalului au anuntat de curand ca la Cluj va concerta si Robbie Williams, artistul britanic intrat in Cartea Recordurilor cu 1.6 milioane de bilete vandute intr-o singura zi.

Cea de-a V-a editie Untold se va desfasura anul acesta in perioada 1-4 august, iar pe cele 9 scene amplasate vor canta peste 200 de artisti internationali. Printre primele nume anuntate se afla Armin Van Buuren, DJ Martin, Garriz, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Solomun, Andy C, Borgore, Chase & Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US sau Sub Focus B2B Wilkinson.

Anul acesta, organizatorii promit o experienta Untold inca si mai spectaculoasa, cu imbunatatiri in zona de productie, o scena principala impresionanta, dar si showuri concepute special pentru acest festival. Dupa concertele deja anuntate ale lui Armin van Buuren si Martin Garrix, iata ca acum a venit randul si lui Robbie Williams.

Artistul britanic va veni in Romania cu o echipa formata din peste 100 de persoane, dintre care 50 vor evolua pe scena, iar showul sau va dura mai mult de 1 ora si 30 de minute.

Robbie Williams si-a inceput cariera muzicala in 1990, alaturi de legendara trupa Take Take. Cinci ani mai tarziu a decis sa inceapa o cariera solo, o alegere inteleapta avand in vedere ca acum, la 30 de ani de la acel moment, artistul inca se bucura de mare succes, cu concerte si turnee in intreaga lume.

De altfel, Williams a decis anul acesta sa fie mult mai selectiv, alegand numai cateva concerte peste tot in lume, din fericire printre ele numarandu-se si festivalul Untold. 

Pentru Untold 2019 s-au vandut deja 60.000 de abonamente, acesta fiind unul dintre evenimentele muzicale de top din Romania, dar si din Europa.

Mai multe informatii, aici.
 
 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *