Skip to content

Romanian Expedition: Mergem la Sofia pentru Armin Only – Intense!

TrancENDancE (seria de petreceri a duo-ului trance Snatt & Vix) si Yalta Club organizeaza pe 7 si 8 februarie, cu sprijinul Vibe FM si Urban.ro, o expeditie romaneasca in Bulgaria, pentru mult asteptatul eveniment Armin Only – Intense ce va avea loc la Sofia @ Armeec Arena.

Vineri, 7 februarie 2014, Arena Armeec din estul capitalei Bulgariei va fi gazda celui mai apropiat eveniment din turneul mondial Armin Only – Intense fata de Romania. Prilej numai bun de reuniune pentru fanii muzicii trance si in special pentru cei care il apreciaza si vor sa il vada pe Armin van Buuren intr-un DJ set de 6 ore, completat de instrumente si artisti live, cascadori, efecte vizuale speciale si multe alte surpize. 

Plecarea cu autocarele spre Sofia se face in dimineata zilei evenimentului, la ora 10:00, din parcarea Garii Baneasa. Transportul costa 150 de lei/persoana, bani care vor fi achitati in contul pe care il veti primi dupa ce va exprimati intentia de a merge in Romanian Expedition la adresa de e-mail asot [at] trancendance [dot] ro. Bilete gasiti pe Eventim.

Armin Only – Intense Sofia va incepe la ora 20:00 si se va incheia undeva pe la ora 3:00. Partea buna este ca petrecerea va continua, incepand cu ora 4:00, in Yalta Club, unde va avea loc afterparty-ul oficial. Partea si mai buna este ca avem de ales intre doua camere in care vor mixa Eddie Halliwell (room 1) si Snatt & Vix (room 2). Aici, intrarea costa 10 euro. Cei care iau parte la expeditie si nu vor sau nu se mai simt in stare sa danseze la after, pot ramane linistiti in autocare. Plecarea inapoi spre Bucuresti se va face in jur de ora 7:00.

Va anuntam de pe acum ca vom fi acolo. Suntem parteneri media oficiali ai evenimentului si ne vom intoarce cu o recenzie completa a evenimentului. Este a doua experienta de acest gen. In primavara anului 2013 am fost tot la Sofia, tot la Armeec Arena, tot cu o expeditie TrancENDance, dar la A State of Trance 600. Am avut parte de un eveniment pe cinste, iar excursia a decurs cum nu se poate mai bine.

Daca la ASOT 600 am umplut doua autocare, Snatt & Vix anticipeaza ca anul acesta vor fi cel putin 3-4 autocare pline cu iubitori ai muzicii trance. Acestora li se adauga zecile de masini care calatoresc de la Bucuresti la Sofia pe cont propriu, dar ai caror pasageri vor face echipa in Armeec Arena cu zecile, sutele de persoane din autocare. Asadar, vom duce tricolorul la Armin Only – Intense!

Pana atunci, va invitam sa urmariti primul episod al seriei Armin Only – Intense Road Movie!

Citește în continuare