Skip to content

Romanian Music Awards 2011 vor avea loc pe 16 septembrie la Brasov

  • envelope icon

Stiu ca multi dintre voi ne-au pus intrebari legate de acest subiect si avem, in sfarsit, o stire oficiala: RMA-urile merg la Brasov in 2011. A noua editie a premiilor industriei muzicale romanesti organizate de Music Channel, Romanian Music Awards, va avea loc in acest an pe data de 16 septembrie, la Brasov.

Va vom tine la curent cu stiri legate de organizare, nominalizari, voturi si seara de gala cand se vor inmana cele 14 trofee. Mai jos aveti comunicatul de presa cu detalii si cateva declaratii oficiale despre cum va fi RMA 2011. Ce ziceti de stirea asta? 🙂

 

“Romanian Music Awards este un eveniment cu traditie al industriei muzicale romanesti. In fiecare an au urcat pe scena artisti deosebiti care au oferit publicului momente de exceptie. Faptul ca piesele artistilor romani au trecut granitele tarii, reusind sa devina hit-uri in cele mai importante clasamente europene a pus in evidenta potentialul pe care il avem si ne-a motivat sa ne autodepasim in fiecare an. Fiind organizat la standardele unui festival international, spectacolul va prezenta publicului o industrie muzicala romaneasca maturizata si momente artistice memorabile” a declarat Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel.

 

“Pastram traditia si oferim si in acest an un spectacol muzical de anvergura. Suntem mandri ca putem aduce acest spectacol in fata brasovenilor. Este o traditie ca la Brasov sa se organizeze festivaluri care sa promoveze voci celebre romanesti si internationale.” a declarat George Scripcaru, primarul Brasovului. Trofeul Romanian Music Awards reprezinta o recunoastere atat pentru munca artistilor, dar si pentru cea depusa de casele de discuri si de productie, de manageri, impresari, de posturile de radio si cele TV specializate, cat si a tuturor celor care alcatuiesc industria muzicala romaneasca. In fiecare an, cei mai buni artisti si cele mai bune piese intra in competitie la cele 14 categorii care pot fi votate.

In anul 2010, Romanian Music Awards a adus publicului din Craiova zeci de vedete pe metrul patrat. Piata Mihai Viteazu a fost plina pana la refuz, publicul prezent numarand peste 40.000 de persoane. Mai mult decat atat Music Channel a fost lider de audienta in timpul celor cinci ore de program. Romanian Music Awards este organizat anul acesta cu sprijinul Primariei si Consiliului Local al Municipiului Brasov si al Clubului Kasho Brasov.

 

Foto via

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *