Skip to content

Romanian Music Awards: record de voturi in prima zi pentru RMA 2014!

  • envelope icon

Peste 75.000 voturi în 24 ore, din 10 țări, pentru Romanian Music Awards 2014!

Ieri a pornit votarea pentru cea mai îndrăgită gală de premiere din industria muzicală românească. A 12-a ediție a evenimentului are loc pe 12 septembrie în Piața Sfatului din Brașov și este organizată de Music Channel și UTV.

Peste 75.000 voturi au fost plasate pe site-ul dedicat rma.1music.ro și au exprimat câte o opțiune pentru cele 14 categorii de premii. Votarea nu a avut loc exclusiv din România, ci și din țări precum Italia sau Marea Britanie, dar și destinații mai exotice, precum Brazilia sau Mexic.

Cel mai nominalizat muzician de anul acesta este Smiley, cu șapte categorii la care a fost propus, urmat de Andra, cu patru nominalizări.

VEZI AICI lista completa a nominalizarilor RMA 2014!

După nu mai puțin de 11 ani, Romanian Music Awards adună pe covorul roșu personalitățile esențiale din industria muzicală autohtonă pentru un nou șir de concerte, premiere și decernări. Romanian Music Awards este singurul eveniment românesc de premiere a muzicienilor din țară care este difuzat live atât pe Music Channel România și Ungaria, cât și în țările balcanice și nu numai, cu ajutorul partenerului Balkanika Music Television.

Numai tu decizi cine merita sa castige? Ai votat deja?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *