Skip to content

Romanian Top Hits 2007

Azi avem un post special, scris de Skipy, un foarte bun prieten 😀 Vor mai urma astfel de posturi, dar deocamdata va invit sa-l cititi pana la capat pe acesta, despre premiile Romanian Top Hits din acest an 🙂

Initial programata in perioada 3-4 august 2007, cea de-a doua editie a galei premiilor Romanian Top Hits a avut loc pe 4-5 august, din cauza doliului national proclamat pe data de 3. Aceeasi locatie, Bacaul, acelasi prezentantor, Catalin Maruta, dar de data aceasta o scena foarte mare, un podium cu niste scaune si mai putina lume (circa 10.000 de oameni in fiecare din cele doua seri).

Evenimentul in sine a fost ok, mai ales ca e una dintre putinele gale care permite artistilor sa interactioneze cu publicul, am avut parte de limuzine, de covor rosu, de public care nu a fost platit sa scandeze numele vreunui artist sau sa topaie prin fata scenei, de o sonorizare buna (exceptand momentul cand celor de la Dj Project le-a picat discul – aici a fost chiar naspa), de mediatizare (parteneri media au fost Tvr si U TV).
Minusurile acestui eveniment au fost lipsa artistilor internationali No Mercy si Thomas Anders, care au fost anuntati cu surle si trambite, ca printre multimea de jurnalisti acreditati, au fost cateva uscaturi cu niste fite mai mari decat se spune ca ar avea persoanele care au urcat pe scena, si faptul ca primarul Bacaului a fost huiduit la scena deschisa cand a inmanat premiul celor de la Dj Project.

Revenind la partea artistica, am avut recitaluri mici de cate 2-3 melodii din partea castigatorilor premiilor, si recitaluri mari din partea celor de la Voltaj, Zdob si Zdub, Directia 5, Phoenix (care au primit premiul pentru 45 de ani de activitate), iar Stefan Banica Jr. Mihai Traistariu nu a mai putut ajunge pe data de 5, pentru ca avea de onorat un concert in Caransebes. Artistii prezenti la eveniment, dar care nu au castigat la una din cele sase categorii, au luat premii speciale de la diverse publicatii, posturi radio/tv sau din partea autoritatilor locale, iar singurul moment ce a adus ceva nou a fost prestatia celor de la Animal X si Corina, care au interpretat piesa « Quieres una aventura » in varianta rock, acest recital fiind catalogat de catre majoritatea presei ca fiind si cel mai electrizant moment al evenimentului.

In mare, un festival, care speram sa evolueze de la an la an.

Ah si sa nu uit si castigatorii :

Best of the best hit – NO. 1 => Voltaj – MSD2 / DJ Project – 2 anotimpuri
Boys best hit => Mihai Traistariu – Dimmi si o no
Girls best hit => Corina – Overdirve / Elena – ochii tai caprui
Featuring best hit => Andreea Balan Feat. Keo – Nu stiu sa fiu numai pt. Tine /
Stefan Banica Jr. Feat. Phantom – Toata lumea danseaza
Band best hit => Fly Project – K-Tinne
Rock best hit => Animal X – Balada / Zdob si Zdup – Hora cosmica

Site oficial: tophit.ro
Poze puteti gasi pe forumul oficial al premiilor.

Skipy.

Citește în continuare

Splash! promo

Va anuntam in urma cu o saptamana de bataia cu apa din Bucuresti, organizata de prietenii nostri de la Oricum... E momentul sa vedeti unul din filmuletele de prezentare ale…

Citeste mai mult