Skip to content

Spectacolul Romeo si Julieta cu Marian Olteanu si Alina Rotaru poate fi vazut live de oriunde din tara. Va fi transmis online vineri 14 iunie

Fanii serialului Clanul din afara capitalei il pot vedea pe Marian Olteanu si intr-un spectacol de teatru, chiar in ipostaza lui Romeo din celebrul text al lui Shakespeare.

Chiar daca nu sunteti in Bucuresti puteti vedea live spectacolul  𝐑𝐨𝐦𝐞𝐨 s𝐢 𝐉𝐮𝐥𝐢𝐞𝐭𝐚 cu Marian Olteanu si Alina Rotaru.  Spectacolul va fi transmis live online pe platforma piciordeplay, vineri, pe 14 iunie, la ora 19:00.
In mod obisnuit acest spectacol se joaca  la Sala Atelier a Teatrului Mic unde in acest moment reprezentația este deja soldout insa spectacolul ramane disponibil in varianta inregistrata pana la finalul zilei de 24 iunie, pe platforma PiciordePlay.Spectacolul este regizat de Liliana Pana, cu decoruri de Francesca Cioanca si costume semnate de designerul Silvia Serban
In distributie alaturi Marian Olteanu si Alina Rotaru mai sunt Alexandru Voicu, Cezar Grumazescu, Rares Florin Stoica, Gabi Costin, Ruxandra Enescu, Liliana Pana, Andrei Seusan, Andrei Bradean, Radu Mihail, Amalia Nastase, Roxana Popescu, Victor Rebengiuc (voce), Ioana Mitrofan (flaut).

Spectacolul este intr-o interpretare moderna, pastreaza textul original dar beneficiaza si de o orchestra live si o coregrafie originala.

Biletele pot fi cumparate de aici https://piciordeplay.ro/spectacole/romeo-si-julieta/

Citește în continuare