Skip to content

Rosu, portocaliu si fuchsia, culorile sezonului printre vedete

  • envelope icon

Suntem la final de toamna si aproape de inceperea iernii, brrr, asadar in plin sezon friguros! Dar asta nu este un motiv suficient de bun pentru ca vedetele sa renunte la niste culori tonice si plina de energie: rosu, portocaliu si fuchsia!

Aceasta alegere a lor nu poate decat sa ne bucure, stiut fiind ca, atunci cand ne uitam in jurul nostru in anotimpurile cu temperaturi scazute, vedem de cele mai multe ori oameni imbracati in gri, maro, negru, kaki sau visinu si mov inchis. Dar, pentru ca o culoare calduroasa ne poate, cumva, face sa ne simtim mai revigorati in aceasta perioada deloc simpatica din punct de vedere al temperaturilor din termometre, iata un bun exemplu venit tocmai de la Hollywood pe care il putem pune si noi destul de usor in practica.

Kate Hudson, Rooney Mara, Emily Blunt, Solange Knowles, Rachel Weisz, Elizabeth Banks, Zooey Deschanel, Krysten Ritter, Sarah Hyland, Chloe Sevigny sau Brie Larson sunt cateva dintre starurile care au mers pe mana acestor culori vii, tocmai bune de alungat amaraciunea frigului de-afara. Alegand rochii din materiale tricotate sau din crep, ba chiar si din dantela ori paiete, vedetele cu dor de vreme buna au atras asupra lor toata efervescenta pe care o culoare tare o poate aduce. 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *