Skip to content

Ruby & Pacha Man – Baiat de bani gata (videoclip nou)

Ruby si Pacha Man lanseaza clipul pentru Baiat de bani gata, piesa care se afla pe coloana sonora a filmului Lumea e a mea. Evident, pe langa scenele cu Ruby imbracata doar intr-un body, avem si cadre din filmul care apare in doar cateva zile.

Videoclipul contine imagini din filmul regizat de catre Nicolae Constantin Tanase, o productie Libra Film Productions si deFilm, dar si cadre noi, filmate in Constanta, iar editul final este realizat de catre SAN.

Sunt foarte onorata ca echipa filmului a folosit ca soundtrack oficial \’Baiat de bani gata\’. Mai ales ca este una dintre piesele mele preferate, o piesa pe care am lansat-o in urma cu 2 ani si la care am lucrat alaturi de Boier Bibescu si Alex Velea. Primul pas a fost sa facem un edit nou, o varianta care sa se integreze mai bine in atmosfera filmului, si la care am lucrat alaturi de Shift. Sunt foarte fericita si tin sa le multumesc tuturor celor implicati, declara Ruby.

Filmul Lumea e a mea aduce o premiera artistica pentru Ruby, iar soundtrack-ul oficial include doua dintre piesele lansate de catre artista. Este vorba despre Baiat de bani gata, dar si despre colaborarea cu CRBL pentru hitul Toata tara.

Este visul oricarui artist sa ajunga pe coloana sonora a unui film. Unde mai pui ca e si un film foarte tare (Da! Sunt o norocoasa, l-am vazut deja). Asa ca, nu uitati sa mergeti la film, adauga Ruby.

Ruby a mai lansat recent un alt single, o colaborare cu Dorian Popa – Buna, ce mai zici, care deja a ajuns pe radio. Pana nu demult, era in topurile celor mai difuzate piese alaturi de What’s Up cu piesa Nu pune la suflet. 

Filmul a primit deja reactii foarte bune, iar din 23 octombrie va fi disponibil si in cinematografele din Romania. Mai multe detalii despre film, dar si despre actritele care joaca in Lumea e a mea gasiti aici.

Cum vi se pare clipul?

Citește în continuare