Skip to content

Ruth Wilson, Cush Jumbo si Rosamund Pike vor juca in musicalul „Greatest Days” – o celebrare a muzicii Take That

„Greatest Days”, filmul adaptat dupa spectacolul „The Band”, cu muzica si versuri ale trupei britanice de succes Take That, le va avea in distributie pe actritele Ruth Wilson („The Affair”), Cush Jumbo („The Good Fight”) si Rosamund Pike („Gone Girl”).

Inspirat de cantecele formatiei Take That, filmul a fost dezvoltat cu sprijinul Universal Music Group, astfel ca va include mai multe piese ale trupei.

Printre piesele faimoase care vor fi incluse in productie se numara „Patience”, „Back For Good”, „A Million Love Songs”, „Relight My Fire” si „Could It Be Magic”. 

Formatia, care a vandut peste 45 de milioane de discuri in intreaga lume, cu 12 hituri care s-au clasat pe prima pozitie in topurile din Marea Britanie, este, de asemenea, in discutii pentru a compune o melodie originala pentru viitorul film.

Povestea peliculei se concentreaza in jurul a cinci eleve care au parte de o noapte de neuitat, la un concert a trupei lor preferate. 25 de ani mai tarziu, viata lor s-a schimbat intr-o multitudine de feluri si ele se reunesc pentru a-si aminti despre trecut si pentru a-si descoperi viitorul.

Filmul va fi regizat de Coky Giedroyc („How To Build A Girl”), scenariul va fi scris de Tim Firth, iar Drew McOnie se va ocupa de coregrafie.

Danny Perkins si Kate Solomon vor produce prin intermediul Elysian Film Group alaturi de Damian Jones („The Iron Lady”) si DJ Films. Take That, David Pugh si Dafydd Rogers vor fi producatorii executivi a proiectului.

Sierra/Affinity va gestiona vanzarile internationale ale filmului, care va fi prezentat pentru prima data pe piata virtuala de la Cannes in aceasta saptamana.

„Greatest Days” este un film care binedispune si este dedicat tuturor celor care au sustinut trupa de-a lungul anilor. Este ca o sarbatoare a muzicii, dar mai ales a fanilor Take That si a prieteniei acestora.

Take That au mentionat ca au creat timp de 30 de ani legaturi incredibile cu fanii lor si sunt incantati ca vor fi reprezentati pe ecran de o distributie atat de talentata.

Danny Perkins si Kate Solomon, de la Elysian Film Group, au adaugat ca „o dovada a calitatii proiectului este faptul ca atrage o distributie uimitoare. Take That este unul dintre cele mai mari trupe muzicale internationale a caror muzica rezoneaza cu milioane de oameni din intreaga lume. Greatest Days va fi un film vesel, care va reuni publicul in viitor.”

Titlul filmului este preluat de la melodia „Greatest Day”, primul single extras de pe albumul „The Circus” al trupei.

Take That au compus o piesa si pentru coloana sonora a filmului „Stardust”, intitulata „Rule The World”, care a reusit sa ajunga pe locul al doilea in topurile din Marea Britanie.

Fondata in 1989 in Manchester si avandu-l ca manager pe Nigel Martin-Smith, Take That este si in prezent cea mai de succes trupa de baieti din istoria industriei muzicale britanice. Opt albume alte acestora au fost pe prima pozitie in clasamentele din Anglia.

Din grup a facut parte si celebrul muzician Robbie Williams, care a renuntat la trupa in 1995 si a continuat sa aiba o serie de hituri ca artist solo, inclusiv „Rock DJ” si „Angels”.

„The Band” este un spectacol muzical bazat pe melodiile Take That, care a avut premiera mondiala la Opera din Manchester, pe 26 septembrie 2017, inainte de a porni intr-un turneu prin Marea Britanie si Irlanda.

Muzicalul, produs de Tim Firth, spune povestea a cinci femei care au fost cele mai bune prietene in adolescenta si toate fane dedicate ale trupei The Band. 25 de ani mai tarziu, dupa ce n-au mai pastrat legatura, patru dintre ele se reunesc pentru a-si indeplini visul de a vedea trupa favorita intr-un concert.

„The Band” este cel de-al doilea muzical jukebox cu melodiile celor de la Take That, dupa muzicalul „Never Forget” din 2008, care il are ca scenarist pe Danny Brocklehurst si se bazeaza pe cantecele din anii ’90 ale trupei, scrise de Gary Barlow.

Citește în continuare