Skip to content

Sam Smith – Burning (live version)

Nici nu a aparut bine noua piesa Sam Smith, ca si avem parte de o versiune live a acesteia. Burning suna la fel de bine si da aceiasi fiori ca varianta de studio, fiind inregistrata la The Hackney Round Chapel.

Cantaretul britanic a declarat ca acest nou single este cea mai personala piesa pe care a scris-o pana acum, iar versurile vorbesc despre durerea unei despartiri. Sam Smith a continuat si a adaugat ca Burning este si despre faima si responsabilitatile pe care le simte.

I was going through a really tough time last year. I live in London, and I went through a breakup. And I dealt with the breakup in a bad way, and I was just going out way too much. I was burning, in a way.” I let everything go in that song,” he added. “And that song to me is about fame as well, and the responsibilities I felt and the pressure and my relationship with my voice and how I was a bit rebellious last year. It’s about self-destruction.”

Sam Smith se pregateste de lansarea celui de-al doilea album de studio, The Thrill of It All, care va aparea in doar cateva zile, pe 3 noiembrie. Cantaretul britanic a lansat deja doua piese in promovarea acestui disc, ambele balade puternice si de impact: Too Good At Goodbyes si Pray. El vine dupa o perioada de pauza, in care s-a retras din lumea muzicala, dupa un debut de succes cu albumul In The Lonely Hour. Succesul sau s-a tradus in patru premii Grammy, un Glob de Aur si un Premiu Oscar pentru Writing’s on the Wall, track inclus pe coloana sonoara a filmului James Bond: Spectre.

Va place versiunea live?

Citește în continuare