Skip to content

Sam Smith – Burning (piesa noua)

Sam Smith ne ofera inca o piesa de pe urmatorul sau album, o noua balada in care pianul joaca rolul dominant, Burning. La fel ca alte piese, versurile si vocea lui Sam Smith sunt ceea ce ii dau cu adevarat valoare acestui nou track.

Poate ca noua piesa ne duce intr-un trend destul de repetitiv in ceea ce priveste noul sau disc, dar Burning a fost produsa de Poo Bear, responsabil pentru multe alte hituri, asa ca succesul acesteia e totusi asigurat, mai ales ca e si track-ul preferat al artistului de pe noul sau material.

Ascultati mai jos, undeva de la minutul 1:30.

Acelasi gen de coruri care sa rupa refrenul in doua l-am regasit si pe primul sau single de pe viitorul album, Too Good at Goodbyes. Single-ul a ajuns pe locul 5 in Hot 100 si pe pozitii similare in clasamentele din Europa, Asia si Noua Zeelanda sau Australia, in timp ce in tara sa de bastina a urcat pe prima pozitie, iar la noi inca nu a reusit sa ajunga in topul difuzarilor. Intre timp, Sam Smith ne-a mai facut o surpriza si a lansat Pray, un alt track in care se aude un cor luat parca din biserica.

Va place noua lui piesa?

Citește în continuare