Skip to content

Sambata, 9 martie, puteti vedea live online, de oriunde in tara sau strainatate, spectacolul de teatru Legaturi primejdioase. Florin Piersic Jr si Diana Cavallioti sunt in rolurile principale.

Pe 9 martie de la ora 18:30 puteti vedea in transmisiune live spectacolul de la Teatru Mic “Legaturi primejdioase”, cu Florin Piersic Jr si Diana Cavallioti in rolurile principale.

Spectacolul Legaturi primejdioase, regizat de Cristi Juncu, prezinta, intr-un cadru feeric imaginat de scenografa Cristina Milea, o poveste despre un joc de intrigi amoroase. Protagonistii- marchiza de Merteuil si vicontele de Valmont, fosti iubiti, aleg sa devina rivali intr-o competitie bazata pe jocuri de seductie si razbunare. Merteuil il provoaca pe Valmont sa o corupa pe tanara si inocenta Cecile de Volanges inaintea casatoriei sale, insa Valmont urmareste o alta tinta- inima virtuoasei doamne de Tourvel. Cei doi vor cadea in propriile capcane, atunci cand realizeaza ca si sufletele lor sunt mai vulnerabile decat credeau in fata adevaratei iubiri.

In distributie ii veti mai vedea pe Alina Rotaru, Rodica Mandache, Cezar Grumazescu, Silvana Mihai, Ana Bianca Popescu, Ionut Visan si Beatrice Peter. Muzica spectacolului este semnata de Ada Milea.

Va puteti cumpara un bilet pentru accesul online la spectacol de aici. El va fi disponibil pe platforma pana pe 19 martie.

Piesa este o adaptare dupa romanul francez cu acelasi nume din 1782 de Pierre Choderlos de Laclos si a fost inclusiv pretext pentru un film in 1988 cu 3 premii Oscar si alte 4 nominalizari si cu Glenn Close, John Malkovich, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Swoosie Kurtz, Mildred Natwick, Peter Capaldi si Keanu Reeves in distributie.

Citește în continuare