Skip to content

Samsung se asociaza cu ligile de surfing, skateboard si breakdance pentru participarea lor la Olimpiada 2024

Samsung Electronics Co., Ltd., Partener Olimpic si Paralimpic la nivel mondial, a anuntat trei noi relatii de colaborare din dorinta de a continua sprijinul pe termen lung pentru sport si valorile companiei profund inradacinate in componenta de incluziune si accesibilitate. Colaborarea va aduce Samsung alaturi de World Surf League (WSL), Street League Skateboarding (SLS) si Pro Breaking Tour (PBT), pentru a celebra sporturile de surfing, skateboard si breakdance – si comunitatile acestora – in drumul spre Paris 2024 si dincolo de acesta.

Aceasta editei a Jocurilor Olimpice este prima care a inclus in competitie si probe de breakdance.

Tema oficiala a Samsung pentru Jocurile Olimpice si Paralimpice de la Paris 2024, „Deschiderea castiga intotdeauna”, reprezinta convingerea brandului ca, prin intermediul unei minti deschise, fiecare experienta noua devine o realizare semnificativa care deschide noi perspective si posibilitati infinite. Aceste trei sporturi, fiecare construit pe valori comune si respect, imbratiseaza viziunea Samsung, aceea ca „Deschiderea castiga intotdeauna”, iar compania este hotarata sa sprijine aceste comunitati strans unite, care inspira prin puterea exemplului.

Samsung va fi alaturi de sportivii si comunitatile de fani ale WSL, SLS si PBT pentru evenimentele cheie in drumul catre Jocurile Olimpice. Aceste parteneriate vor prinde viata si prin intermediul unei noi initiative colaborative menite sa evidentieze figurile iconice si subculturile fiecarei comunitati, precum si povestile lor unice, care vor fi dezvaluite in luna aprilie.

Citește în continuare