Skip to content

Sander van Doorn – Mant Array (videoclip nou)

Cu doar 3 zile inainte de a-l vedea la Iasi, Sander van Doorn coteste si mai tare spre ritmurile melodice care l-au consacrat si isi lanseaza noul single Mant Array.

In avancronica festivalului Afterhills care va debuta in weekend la Iasi, va prezentam una dintre piesele pe care cu certitudine le vom auzi la main stage in cea de-a doua seara a evenimentului. Ne referim la Mant Array, noul single al lui Sander van Doorn ce combina influente atat din zona techno, dar mai ales din cea trance, genul care l-a propulsat pe DJ-ul si producatorul olandez in primii ani de cariera si la care da semne sa revina in ultimele luni.

Videoclip oficial: Sander van Doorn – Mant Array 

 

Lansat ieri, videoclipul pentru Mant Array vine la mai putin de o luna de cand v-am scris despre Nailoj, piesa prin care Sander van Doorn a marcat revenirea la proiectul Purple Haze, pus si uitat in debara in ultimii 6 ani. Asadar, noul single este inca o dovada ca in 2017 muzica lansata si promovata de Sander van Doorn va fi mult mai melodica si intriganta, iar asta nu poate fi decat o veste buna pentru noi, cei care il vom vedea in Romania de doua ori in aceasta vara.

Dupa setul sau de 90 de minute pe care il va sustine sambata seara, incepand cu ora 23:00 pe scena principala de la AfterHills, Sander van Doorn va reveni in Romania pe 5 august, cand il vom vedea la Untold.

Speram ca seturile sale sa fie pline de noutati si mai ales de influente marca Purple Haze!

Citește în continuare