Skip to content

Sandra, No Merci, La Bouche si East 17 vin la Diskoteka Festival 2019 in Timisoara

Diskoteka Festival este o premiera absoluta, un eveniment incendiar dedicat muzicii anilor ’80 si ’90 ce se va desfasura intre 31 mai si 2 iunie 2019 pe Stadionul “Dan Paltinisanu din Timisoara.

Asadar, Timisoara, Capitala Culturala Europeana in 2021, se pregateste acum sa devine Capitala Europeana a Muzicii Retro cu peste 50 de artisti anuntati. Organizatorii promit nu doar artisti si hituri celebre peste tot in lume, ci si o super atmosfera, decoruri spectaculoase, actiuni interactive, flash moburi inedite si cele mai delicioase food truckuri.

Cei peste 50 de artisti anuntati vor transforma stadionul “Dan Paltinisanu” intr-o discoteca in aer liber si vor porni maratonul concertelor pe cele 5 scene amplasate.

Andreea Antonescu
, cea care a facut parte din trupa Andre, este implicata in organizarea festivalului, fiind sigura atat de reusita, cat si de continuitatea evenimentului.

 “Vor veni la Timisoara artistii care au facut copilaria noastra, a celor din acea generatie, sa fie cea mai frumoasa. Sunt nume sonore, artisti ale caror piese le cantam. Vrem sa recream povestea de atunci. Vrem sa aducem tot ce inseamna recuzita si tot ce ne aminteste de acea perioada”, a spus Andreea Antonescu pentru Adevarul.ro.

La Bouche, Sandra, Modern Talking, Ace of Base, CC Catch, Maxx, Baccara, Lian Ross, Herb McCoy (Bad Boys Blue), Sabrina, No Mercy, Mr. President, Ricchi e Poveri,  Alphaville, Nana, East 17 sau Haddaway
sunt doar cativa dintre artistii din cadrul Diskoteka Festival.  Pe langa acestia, pe scena festivalului vor canta si alti artisti din Romania.

Genurile europop, eurodance sau raggae vor fi din nou “la moda” la Diskoteka Festival, eveniment ce va pune Timisoara pe harta celor mai importante evenimente muzicale din Europa in 2019.

Biletele pot fi achizitionate online, iar pretul lor este urmatorul:
1600 lei – Zona VIP
600 lei – Zona 1
300 – Zona 2

Citește în continuare