Skip to content

Saoirse Ronan, Timothée Chalamet, Emma Watson si Meryl Streep intr-o noua ecranizare a romanului Little Women

Studiourile Sony au facut publice primul trailer pentru cea mai recenta adaptare a romanului Little Women.

Regizat de noua revelatie a Hollywoodului – Greta Gerwig, avandu-i in rolurile principale pe Saoirse Rohan si Timothée Chalamet, dar si pe Emma Watson, Florence Pugh, Laura Dern si Meryl Streep, Little Women spune povestea a patru surori care sunt crescute pentru … “a se marita bine”. Doar ca una dintre ele Jo (interpretata de Ronan) nu e chiar in pas cu vremurile si vrea sa fie scriitoare, nu sotie.

Romanul care sta la baza ecranizarii a fost scris cu aproape 150 de ani in urma ( in 1868!!!) de Louisa May Alcott, o scriitoare feminista si foarte curajoasa in raport cu vremurile sale. Evident textul a fost modernizat, chiar si in raport cu precedentele doua ecranizari.

Trailer Little Women

 

Katharine Hepburn si Winona Ryder in rolul lui Saoirse Rohan, in ecranizarile anterioare pentru Little Women

Fiecare generatie a avut ecranizarea ei pentru rromanul Litte Women, iar cele mai memorabile versiuni le apartin lui Katherine Hepburn in 1933 si Winonei Ryder in 1994.

 

In rolul tanarului domn de care se indragosteste Jo, Hepburn l-a avut partener pe Douglass Montgomery, iar Winona Ryder pe, foarte tanarul pe atunci, Christian Bale.

In noua versiune Saoirse Rohan si Timothée Chalamet sunt un cuplu cu care cinefili sunt deja obsnuiti pentru ca i-au vazut in “Lady Bird”.

Little Women urmeaza sa aiba premiera in vacanta de Craciun, spre finalul sezonului premierelor care ar putea fi eligible pentru un Oscar, ceea ce indica faptul ca Sony Pictures tinteste la ceva nominalizari.

Citește în continuare