Skip to content

Scandal in muzica: Elena Gheorghe si Raluka, prinse la mijloc!

  • envelope icon

Se pare ca o noua discutie incepe in muzica romaneasca, iar de data aceasta cele implicate in poveste sunt Elena Gheorghe si Raluka, pe marginea piesei pe care Elena a lansat-o alaturi de Naguale in urma cu cateva saptamani.

Unele voci au speculat ca cea care canta la inceputul piesei nu este a Elenei, iar Raluka a declarat ca ar fi facut un demo pentru melodia Cutremur, inainte ca aceasta sa fie lansata oficial in varianta pe care o stim si care deja se difuzeaza pe radio.

Eu am inregistrat un demo al melodiei, dar nu stiu ce s-a intamplat mai departe. Am ascultat si eu melodia si seamana foarte mult cu vocea mea, dar nu vreau sa cred ca s-au folosit de vocea mea, fara sa imi ceara voie. Ar fi un gest foarte urat si vreau sa aflu ce s-a intamplat cu adevarat acolo”, a declarat Raluka pentru o publicatie de la noi.

Nici Naguale si nici Elena Gheorghe nu au comentat pe marginea acestei povesti si e foarte posibil sa fie doar un foc de paie, cum au fost si acuzatiiile despre plagiatul noii piese Dan Bittman & Cristi Minculescu.

Voi ce credeti? E vocea Ralukai sau artificii din studio?

 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *