Skip to content

Scarlett Johansson devine sotia perfecta creata in laborator in filmul „Bride”

Dupa mai multi ani in care si-a perfectionat imaginea ca Black Widow in seria Marvel, actrita Scarlett Johansson va produce si va interpreta personajul principal in thriller-ul „Bride”, realizat pentru Apple si A24. 

In productia „Bride”, Johansson va juca rolul unei femei perfecte, creata intr-un laborator pentru a fi o sotie ideala, dupa obsesia unui antreprenor ambitios si genial. Aceasta isi respinge creatorul si este fortata sa fuga de existenta ei limitata, confruntandu-se cu o societate care o vede ca pe un monstru. Pe noul drum ales, isi gaseste adevarata identitate si puterea ei surprinzatoare de a se reface ca o proprie creatie. 

Sebastián Lelio („A Fantastic Woman”, „Disobedience” si „Gloria”) va scrie scenariul impreuna cu Lauren Schuker Blum („Orange Is the New Black”) si Rebecca Angelo, care a creat rolul principal al lui Ryan Gosling in „Wolfman” .

Sebastián Lelio a castigat Oscarul pentru cel mai bun film international pentru „A Fantastic Woman” si va regiza thrillerul SF „Bride”, care marcheaza recentul parteneriat de lunga durata dintre Apple si A24.

Parteneriatul include lansarea filmului documentar american „Boys State” si premiera „On the Rocks” al lui Sofia Coppola, cu Bill Murray, Marlon Wayans si Rashida Jones in rolurile principale, si adaptarea „The Sky Is Everywhere” cu Cherry Jones si Jason Segel.

Apple Original Films va lansa si „Killers of the Flower Moon”, realizata de Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio si Robert De Niro; „Emancipation” in regia lui Antoine Fuqua, produs de Will Smith; „Swan Swan” cu Mahershala Ali si Naomie Harris in rolurile principale; „Snow Blind” cu Jake Gyllenhaal; si filmul „Sharper” produs de Julianne Moore.

In acest an, Scarlett Johansson a fost nominalizata la Oscar pentru rolul din „Marriage Story”, la categoria cea mai buna actrita si pentru personajul interpretat in „Jojo Rabbit”, pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar.

Nascuta in Manhattan, New York, Johansson a debutat in cinematografie in comedia fantastica „North” din 1994 si a devenit cunoscuta odata cu rolurile sale din Manny & Lo (1996), The Whisperer (1998) si Ghost World (2001).

Aceasta are mai multe premii in palmares, inclusiv un premiu Tony si un premiu BAFTA, precum si 5 nominalizari la Globurile de Aur.

Interpretarea din filmul „Lost in Translation”, regizat de Sofia Coppola in 2003, in care a jucat alaturi de Bill Murray, Giovanni Ribisi si Anna Faris, i-a adus un premiu BAFTA pentru cea mai buna actrita.

In 2010, Johansson a debutat pe Broadway intr-o relansare a productiei „A View from the Bridge”, care i-a adus premiul Tony pentru cea mai buna actrita si a inceput sa interpreteze personajul Black Widow in Marvel Cinematic Universe.

Rolul din „Bride” nu este primul dintr-un thriller SF al lui Johansson. Aceasta a mai jucat in Her (2013), Under the Skin (2013), Lucy (2014) si Ghost in the Shell (2017).

La 35 de ani, Scarlett Johansson este una dintre cele mai bine platite actrite de la Hollywood, aflandu-se in top 10 in 2018 si 2019. Anul trecut a obtinut castiguri de 56 de milioane de dolari, din care 35 de milioane de dolari au fost obtinuti pentru personajul Black Widow din „Avengers: Endgame”, de la Marvel.

Citește în continuare