Skip to content

Scarlett Johansson iti intra pe sub piele in UNDER THE SKIN

Festivalul de Film de la Venetia este in plina desfasurare asa ca din cand in cand mai apare pe net cate un trailer nou al unui film din competitie. Astazi va prezentam teaserul filmului UNDER THE SKIN, care o are ca protagonista pe Scarlett Johansson.

 

Nu-mi pot ascunde entuziasmul fata de trailerul pe care vi-l prezint astazi, asa ca daca exagerez cu laudele, nu mi-o luati in nume de rau. 🙂 Under the Skin este ecranizarea unui roman foarte bun scris de Michel Faber. 

De regia ecranizarii se ocupa Jonathan Glazer (Sexy Beast, Birth) cel care a regizat videoclipurile unor trupe precum Radiohead, Massive Attack sau Blur. Protagonista filmului este Scarlett Johansson, in rolul unei extraterestre sexi, care calatoreste pe o autostrada din muntii Scotiei in cautarea oamenilor singuri pe care sa ii seduca apoi sa ii trimita pe planeta ei, unde carnea de om este o delicatesa. Pe pamant ea vine sub chipul Laurei, o femeie seducatoare care se foloseste de sexualitatea ei pentru a captura autostopisti musculosi si singuratici. Viata pe pamant o schimba si in curand insa incepe fie curioasa si atrasa de complexitatea oamenilor intrand in conflict cu propria rasa.

Teaser-trailerul e ciudatel, cu accente suprarealiste si ma duce putin cu gandul la filmele lui David Lynch.

 

Intr-un interviu acordat reviste Variety, Scarlett a declarat : Ok, interpretez rolul unui alien care a intrat in propria mea piele. Dar nu este vorba de un film science-fiction; este genul de film complex care pune intrebari existentiale.

Va recomand sa cititi romanul, care a fost tradus acum ceva vreme si la noi.

Alaturi de Scarlett Johansson mai apar actorii Paul Brannigan, Joe Szula, Krystof Hádek siScott Dymond.

Filmul a fost prezentat in cadrul Festivalului de Film de la Venetia si va merge mai departe la Toronto Film Festival.

Asteptam cu mare nerabdare un trailer mai lung si, evident, filmul.

Destul de ciudat este si filmul HER, cel mai nou film al regizorului Spike Jonze, in care Scarlett Johansson isi imprumuta vocea unui computer de care se indragoseste Joaquin Phoenix. Ati vazut trailerul?

Citește în continuare