Skip to content

Scoob! – filmul de animatie cu indragitul personaj Scooby-Doo va fi lansat direct in online

Produs de Warner Animation Group si bazat pe franciza Scooby-Doo, filmul de animatie american „Scoob!” urma sa aiba lansarea in SUA pe 15 mai, insa cinematografele din intreaga lume sunt inchise.

Animatia „Scoob!” va sari lansarea din cinematografe si va fi disponibila online pentru a fi cumparata sau inchiriata de acasa, pentru 48 de ore, prin metode digitale.

Cu un feedback foarte bun de la fanii lui Scooby-Doo, in loc sa astepte sa treaca pandemia, Warner Bros au ales sa se adapteze la aceasta perioada pentru a sustine familiile sa se bucure de timpul petrecut impreuna acasa, prin lansarea filmului in mediul online.

Comediantul Frank Welker va fi vocea lui Scooby-Doo, in timp ce Will Forte si-a imprumutat vocea pentru personajul Shaggy Rogers.

In distributia vocala a animatiei „Scoob!” sunt inclusi si Mark Wahlberg in rolul supereroului Blue Falcon, Zac Efron ca Fred Jones si Amanda Seyfried ca Daphne Blake.

Filmul de animatie prezinta povestea celor patru prieteni: Shaggy Rogers, Fred Jones, Velma Dinkley si Daphne Blake, care inca din copilarie au rezolvat enigme din toata lumea, impreuna cu Scooby-Doo, cainele de companie al lui Shaggy. Acestia vor avea de rezolvat cel mai mare mister de pana acum, cand Blue Falcon ii recruteaza pe Shaggy si Scooby pentru a-l impiedica pe Dick Dastardly sa provoace o apocalipsa globala a cateilor.

„Scoob!” este regizat de Tony Cervone – nominalizat la premiului Annie pentru lungmetrajul „Space Jam” din 1997 si de doua ori la Premiile Emmy pentru seria animata „Duck Dodgers”- si produs de Pam Coats si Allison Abbate.

Animatia „Scoob!“ va fi distribuita incepand cu 14 mai 2020 si se bazeaza pe scenariu scris de Adam Sztykiel, Jack C. Donaldson, Derek Elliott si Matt Lieberman.

Seria de animatie initiala, intitulata „Scooby-Doo, Where are you!”, a fost creata de Joe Ruby si Ken Spears pentru Hanna-Barbera Productions, care au produs numeroase spin-off-uri pana in 1997 cand Warner Bros. a preluat conducerea asupra acesteia.

Serialul a fost adaptat si, de la debutul din 1969, au fost create doua lungmetraje de tip live action realizate de James Gunn, „Scooby-Doo: The Movie” si „Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed”, cat si alte filme de animatie si jocuri video.

Studiourile de la Hollywood, inclusiv Warner Bros, au decis sa intarzie lansarile productiilor majore, pentru a le oferi o proiectie completa. Printre filmele care au premiera amanata se numara „Top Gun: Maverick”,”Fast & Furious 9″ si noul film Bond,”No Time to Die”.

Citește în continuare