Skip to content

Scorsese & DiCaprio- The Wolf of Wall Street

Leonardo DiCaprio a prins gustul rolurilor de multimilionar. Dupa The Great Gatsby, intra in pielea altui bogatas, de data aceasta unul care a existat in realitate.

 

Cand auzim de Martin Scorsese si Leonardo diCaprio ne asteptam la o noua colaborare de zile mari, si de ce nu, la cateva premii Oscar!

Scorsese si DiCaprio formeaza un tandem valoros iar dovada stau filmele precum Shutter Island, Gangs of New York, The Aviator, The Departed.

In The Wolf of Wall Street, filmul care marcheaza cea de-a cincea colaborare a lor, au si rol de producator. Filmul este inspirat din viata lui Jordan Belfort, un broker petrecaret care in anul in care implineste 26 de ani, castigase deja 49 de milioane de dolari. Jordan (Leonardo di Caprio) a profitat cat a putut de faima si avere, mai exact pana in 1998 cand a fost arestat si acuzat de spalare de bani si evaziune fiscala, si condamnat la 22 de luni de inchisoare.

Scenariul, inspirat chiar de memoriile lui Jordan Belfort, este scris de Terence Winter, scenaristul dar si producatorul unor seriale tv precum Clanul Soprano sau Boardwalk Empire.

In trailer, vedem un Jordan (Leo) energic si cu o pofta de viata fantastica, care se distreaza cu prostituate si face exces de droguri si bautura:

 

Filmul are o distributie de zile mari: Jonah Hill, Matthew McConaughey, Jon Bernthal, Margot Robbie, Kyle Chandler, Jon Favreau, Rob Reiner, Spike Jones si Jean Dujardin.

The Wolf of Wall Street va avea premiera pe 15 noiembrie. Credeti ca va avea mai mult succes ca The Great Gatsby?

Citește în continuare