Skip to content

Un cadou pe zi. De Valentine’s Day, sau pentru orice alta aniversare, puteti darui o scrisoare de dragoste semnata de Marina Abramovic. Se pot achizitiona doar pana pe 14 februarie.

Unul dintre cele mai speciale cadouri pe care le puteti face de Valentine’s Day sau pentru oricare alta aniversare pentru un iubitor de arta, sau pentru cineva despre care credeti ca “are de toate”, este o scrisoare de dragoste semnata de mana de artista Marina Abramovic.

Sunt trei scrisori printate digital care apoi sunt semnate de Abramovic pe care le puteti cumpara de pe platforma de arta CIRCA. Ele fac parte din manifestul „Unconditional Love” din 2023 al Marinei Abramović si pot fi achizitionate fix pana pe 14 februarie de Ziua indragostitilor.

Nu este un numar fix de scrisori printate digital care sunt scoase la vanzare, valoarea lor e data mai ales de semnatura de mana a artistei, deci puteti sa le cumparati oricand in aceasta saptamana. Le gasiti aici

Colectionarii pot alege intre a achizitiona o gravura semnata individual pentru 120 de lire sterline+TVA sau trei gravuri pentru 300 de lire sterline+TVA.

Dragoste este o emotie favorabila lui Abramović in acest moment, o actiune care contrazice o mare parte din opera sa de o viata, despre care criticii spun ca s-a invartit mult timp in jurul automutilatiei si durerii (indiferent daca sunteti sau nu de acord, corpul de lucrari acumulat de-a lungul celor 40 de ani de cariera ai lui Abramović cu siguranta nu este pentru cei slabi de inima).

Cu toate acestea, de cand a fost la un pas de moarte la inceputul anului trecut, artista a decis sa mearga pe un nou drum, unul care, spune ea, aduce lumina.

Certificarea acestui lucru este Manifestul sau Unconditional Love Manifesto (2023), care a prins acum o noua viata in tripticul Unconditional Love Triptych (2023) al artistei.

Lansata de CIRCA ARTS doar pentru o perioada limitata de timp, seria se concentreaza in jurul cuvintelor scrise de mana de artista, decorate cu vartejuri rosii pastelate ca de copil, in timp ce prezinta un contur al ambelor maini ale artistei.

Abramović a vorbit poetic despre puterea transformatoare a artei intr-o declaratie a artistei care va rezona cu siguranta cu multa lume.

„Aceste printuri sunt facute cu dragoste”, incepe pasajul, un loc din care Abramović a facut arta de cand a aparut pe harta artei performative in anii 1970. “Am vrut sa incerc ceva nou si sa fac aceasta lucrare cat mai accesibila pentru toata lumea. Ceva pe care copiii sa o poata agata pe pereti…Sper ca cuvintele din acest manifest sa inspire transformarea de care lumea noastra are nevoie atat de disperata. Urgent. Scrisoarea mea de dragoste catre lume in aceasta perioada turbulenta, din adancul inimii mele. Cu dragoste, Marina”.

O editie limitata in timp se refera la o editie de tiparituri sau de lucrari de arta disponibile doar intr-un anumit interval de timp. Odata ce fereastra de timp s-a inchis, nu mai sunt produse alte exemplare, ceea ce adauga un element de exclusivitate si urgenta editiei.

Unconditional Love (2023) de Marina Abramović este disponibila exclusiv pe CIRCA.ART pana la miezul noptii de 14 februarie (Ziua Indragostitilor) 2024.

Fiecare imprimare este impachetata manual in hartie tesuta, ambalata in siguranta in carton rezistent si livrata cu numar de urmarire.

Citește în continuare