Skip to content

Scurte in noapte

  • T.I. a facut o colaborare cu Rihanna pentru „Paper Retail„, albumul care se va lansa pe 30 septembrie. Piesa se numeste „Live your life” si are un sample din deja ultra-faimoasa „Dragoste din tei” a celor de la O-Zone. Lunga viata mai are si piesa aia….

  • George Michael se retrage de pe piata muzicala. Aseara, la Londra, a sustinut ultimul concert din cariera lui (cel putin asa sustine el). Nu e singurul care a folosit expresia ‘last concert ever’ si dupa aia s-a intors pe scena. Aveti cateva poze din concertul de adio mai jos. Ce parere aveti de decizia legendei muzicii pop? Poate ca e mai bine sa renunti atunci cat inca esti in glorie insa stii ca nu mai poti (vezi RBD). George Michael nu se retrage. Aveti mai jos cateva poze din concertul sustinut aseara la Londra.

  • Cei de la MTV au adaugat 3 categorii la care se poate vota pentru European Music Awards: Best New Act, Best Act Ever si Europe’s Favourite Awards. MTV EMA 2008 va avea loc la Liverpool, pe 6 noiembrie iar nominalizarile incep chiar astazi. Sunt tare curios cine o sa ia Best Romanian Act anul asta. Incepand din noaptea asta, puteti vedea nominalizarile aici iar in curand, vom putea vota aici.

  • Fiul rapperului Dr.Dre, in varsta de 20 de ani, a fost gasit mort sambata dimineata, dupa o noapte salbatica prin Los Angeles 😐 Deocamdata nu se cunosc cauzele mortii lui Andre Young Jr. iar familia lui se afla in stare de soc, mai ales ca mama lui a fost cea care si-a dat seama ca decedase. Condoleante lui Dre. RIP.
  • Citește în continuare