Skip to content

Pe 27 mai poti merge la mare sa vezi Seaside Stories de Radu Afrim. In pretul biletului sunt incluse drumul dus intors, excursie personalizata la Muzeul de Arta, plus spectacolul lui Afrim


Sambata 27 mai, gratie Teatrului din Constanta puteti avea un program cultural complex gandit pentru spectatorii din Bucuresti care vor sa imbine teatru, istorie si putina briza de mare. Proiectul face parte din ceea ce numim turism cultural, o directie pe care publicul din Romania a inceput sa o urmeze tot mai des gratie productiilor de teatru sau expozitionale din afara capitalei.

In noul proiect care se numeste AUTOSTRADA SPRE TEATRU aveti asigurat in pretul biletului: transport dus-intors cu autocar, vizita la Muzeul De Arta Constanta, tur ghidat cu Diana Slav, un ghid specializat pe zona dobrogeana, cu vedeta programului un spectacol cu 4 nominalizari la Premiile Uniter, Seaside Stories – regia Radu Afrim

Mai sunt foarte putine bilete si le gasiti aici.

*

SEASIDE STORIES este un spectacol care include o succesiune de povesti cu personaje diferite, scurte momente intense decupate din viata, poate dintre acelea pe care le-am trait cu totii, cu picioarele pline de nisip, cu pielea incretita pe care soarele a uscat apa marii, cu simturile percepand constant, dincolo de intamplari, in background, fasaitul valurilor, oglinda apei cu nuantele ei niciodata aceleasi, linia orizontului, linistea adancului, gustul sarat al aerului, mirosul algelor si scoicilor in putrefactie, muzica repetitiva a teraselor, culorile stridente ale jucariilor de plaja. 
Substratul comun al povestilor este acel sentiment al vacantei pe litoral, pe care il impartasesc, desi nu-l constientizeaza intotdeauna, si cei ce locuiesc in apropierea lui, si cei ce revin aici an de an sau macar din cand in cand.
Si in toate este Marea, ca un personaj mitologic care umple cu sensul ei toate povestile. 
Spectacolul Seaside Stories ne aduce aminte de propriile amintiri si povesti de la mare, si de ce toate generatiile au aceasta nostalgie si dorinta de a reveni macar o data pe an ”la mare”.

Seaside stories are povesti scrise de Marius Chivu, Lavinica Mitu, Dan Alexe, Simona Gosu, Tudor Ganea, Nicoleta Dabija, regia, scenariul, universul sonor: Radu Afrim, scenografia: Theodor Cristian Niculae.

Citește în continuare