Skip to content

Selly este ambasadorul CCC in noua campanie pentru brandurile sport. Personaj intr-un Wonderland inspirational si modern, el face recomandari pentru cei care cauta un look cool

Culori pastelate, cer senin si un teren de golf sunt doar cateva dintre elementele ce fac parte din atmosfera CCC in noua campanie Wonderland Sport. Brandurile sport din portofoliul retailerului polonez de incaltaminte si accesorii sunt stilizate in acest sezon de Selly, tanarul antreprenor din online, urmarit de peste 6 milioane de fani pe Youtube, Instagram si TikTok.

In noua campanie, CCC invita toti iubitorii de stil urban sport intr-un loc al aventurilor din povesti, un pamant fermecat, un Wonderland modern, plin intalniri inspirationale pentru a face cunostinta cu un idol al acestei generatii.

Cu o experienta de peste 11 ani in zona online, cunoscut pentru un stil vestimentar lejer si bine rafinat in acelasi timp, Selly paseste increzator pe taramul CCC Wonderland al brandurilor sport pentru sezonul primavara-vara 2023. De la modelele clasice de tenisi Vans, pana la pantofi sport tip Champion tip baschet, vloggerul apreciaza confortul accesoriilor din noua colectie.

Filmarile pentru campanie au avut loc in Varsovia cu o echipa de productie extinsa si un program de doua zile intense de shooting. Imaginile campaniei au fost surprinse de fotograful international Hans Neumann, artist vizual recunoscut pentru proiectele sale in revista Vogue pentru branduri de top precum Chanel sau Hermes.

Atmosfera relaxata de pe platou si chimia dintre Selly si echipa de productie se resimte si in videoclipul de campanie, unde creatorul de continut poarta modelele preferate de incaltaminte in combinatie cu seturi de trening, topuri in estetica athleisure, ascultand propria piesa hit, „Mod Avion”.

Este usor sa-ti imaginezi un look de primavara cu accesorii Sprandi, pantaloni sport si un tricou preferat.

Cu un stil personal puternic si o atitudine ce inspira o generatie intreaga, Selly aduce un plus de energie si un stil fresh campaniei Wonderland Sport. Suntem pregatiti pentru un nou sezon intr-o formula completa si complexa”, spune Silvia Popescu, Marketing Manager la CCC.

Noua colectie Wonderland Sport este disponibila in toate magazinele CCC, in aplicatie si pe ccc.eu.

Citește în continuare