Skip to content

September in Romania

Pentru toti iubitorii de cluburi avem o super veste primita fresh de la Roton:

september.jpg

September, cea mai tare artista din Suedia si unul din numele importante ale momentului in muzica dance din Europa, isi lanseaza cel mai nou album, „Dancing Shoes”, printr-un turneu in 7 orase importante din Romania. Evenimentul este sustinut de Sony Ericsson si va incepe in Bucuresti, joi, 25 octombrie, cu un show de senzatie in Bamboo. Celelalte orase in care va canta September sunt: Brasov, 26 octombrie, Club Discover; Pitesti, 27 octombrie, Club Pink; Cluj, 1 noiembrie, Club Obsession; Sibiu, 2 noiembrie, Club Liquid; Timisoara, 3 noiembrie, Park Place; Iasi, 9 noiembrie, Pub 25.

September a devenit cunoscuta in Romania datorita unor hituri precum „La La ( Never Give It Up)”, „September All Over” sau „Satelites”. Fara nicio indoiala cel mai mare hit al ei este „Satelites”, piesa care e in continuare difuzata din plin la radiourile din Romania. Cel mai nou single September se numeste „Can’t Get Over” si promoveaza albumul „Dancing Shoes” ce e adus in Romania chiar de artista, care doreste cu ocazia acestui turneu sa le multumeasca fanilor din Romania pentru ca ii asculta muzica si ii sustin toate piesele.

Alaturi de September vor pleca in turneu Akcent si Fly Project, care vor canta in deschiderea celor 7 seri September. Turneul „Dancing Shoes in Romania” este sustinut de Kiss Fm, Kiss Tv, Popcorn, Cool Girl, 24 Fun, Mens Health, Auto Show si RDS Link. Va asteptam la September, Dancing Shoes Tour, un eveniment sustinut de Sony Ericsson.

😀 😀 Ghiciti cine merge la concert la Timisoara si poate reuseste sa ia un interviu in exclusivitate? 😀
Pentru toti cei care nu stiu ( /:) ) cine este September va las ASTA pentru aducere aminte.

Citește în continuare

Interviu Mihnea de Vries

Azi avem pentru voi un interviu cu Mihnea de Vries - regizor, scenarist, muzician si fotograf. Owner Red Pixel Films si "Pick up the records!" label. Sunt sigura ca stiti…

Citeste mai mult