Skip to content

Serban Pavlu si Vlad Linta in „Bazinul de Nord” la ARCUB. Spectacolul, in regia lui Alexandru Mazgareanu, vorbeste despre problemele adolescentilor intr-o disputa elev – director de liceu. Premiera pe 19 aprilie

In aprilie puteti vedea „Bazinul de nord”, de Rajiv Joseph, in regia lui Alexandru Mazgareanu, spectacol care ii aduce pe aceeasi scena pe actorii Serban Pavlu si Vlad Linta intr-o poveste contemporana despre moralitate, putere si iertare.

Textul surprinde esenta vietii de liceu si aduce in prim-plan problemele de adaptare specifice adolescentei.

„Bazinul de nord”, de Rajiv Joseph vorbeste despre corectitudinea politica, moralitate, despre mostenirea nefasta a sinuciderii adolescentilor si despre vina. Textul abordeaza teme legate de rasa, religie si bogatie, impletite intr-o tesatura dramatica care demasca nebanuita coruptie. Ideea de vina, cu reverberatiile ei sociale si psihologice, este intens analizata pe masura ce intriga se deruleaza in aceasta drama psihologica, unde directorul adjunct al unui liceu american de cartier si un elev de origina araba se angajeaza intr-un joc tensionat de-a soarecele si pisica, declansandu-se o confruntare, care poate avea un final imprevizibil si consecinte periculoase.

Regia si lighting designul spectacolului sunt realizate de Alexandru Mazgareanu, scenografia este creata de Alexandra Boerescu, iar muzica originala este compusa de Alexandru Suciu.

Premiera nationala a spectacolului „Bazinul de nord” de Rajiv Joseph va avea loc vineri, 19 aprilie, ora 19.00, iar avanpremiera se va juca miercuri, 17 aprilie, de la ora 19:00, la Sala Mare – ARCUB.

Biletele pot fi achizitionate pentru  70 lei – Cat. I si 50 lei – Cat. II (pentru elevi, studenti, pensionari), atat online de pe Entertix.ro sau arcub.ro, cat si fizic, de la Casa de bilete ARCUB (str. Lipscani nr. 84-90).

Citește în continuare