Skip to content

Serialul “Gossip Girl” se intoarce in aceasta vara cu noi episoade si cu o noua distributie. Noile episoade vor arata influenta social media, mai ales in randul adolescentilor

Evan Mock, Eli Brown, Zion Moreno, Emily Alyn Lind, Thomas Doherty, Jordan Alexander and Savannah Lee Smith on location for GOSSIP GIRL Film Shoot in NYC, Metropolitan Museum of Art, New York, NY November 10, 2020. Photo By: Kristin Callahan/Everett Collection

“Gossip Girl”, serialul lansat in anul 2007, se intoarce pentru a spune povestea unei noi generatii de adolescenti. In era social media si a influencerilor, noile episoade vor arata viata tinerilor instariti din New York.

Kristen Bell, cea care a jucat in formula initiala, se intoarce, de data aceasta ca narator in cadrul serialului.

Producatorii au dezvaluit putin din povestea care sta la baza noilor episoade. “La 12 ani dupa ce blogul nu a mai fost vizibil online, o noua generatie de liceeni intra sub analiza Gossip Girl. Serialul va arata felul in care s-a schimbat New York-ul in toti acesti ani, cum a contribuit social media la aceasta schimbare”, spune pentru Hollywood Reporter scenaristul Joshua Safran.

Lansarea serialului este asteptata in luna iulie si va putea fi vazut pe HBO Max. A fost facuta public si lista de actori ce joaca in noul Gossip Girl.

Jordan Alexander joaca rolul lui Julien Calloway, o adolescenta influencer. Modelul si skaterul Evan Mocks joaca rolul lui Akeno „Aki” Menzies. Este oprimul sau rol in cinematografie.

Savannah Smith joaca rolul Monet de Haan, iar actrita si cantareata Emily Alyn Lind joaca rolul lui Audrey Hope.

Whitney Peak joaca rolul personajului Zoya Lott in noul “Gossip Girl”, personaj ce are rolul unui ghid in noua lume din Upper East Side.

Eli Brown joaca rolul Otto “Obie” Bergmann IV, un generos personaj instarit, iar Thomas Doherty joaca rolul lui Max Wolfe. Zión Moreno joaca rolul Luna La, iar Tavi Gevinson joaca rolul personajului misterios Kate Keller. Alti actori care joaca in noul “Gossip Girl” sunt Jason Gotay, Johnathan Fernandez, Adam Chanler-Berat.

Versiunea initiala a Gossip Girl a reprezentat lansarea multor actori precum Blake Lively (Serena van der Woodsen), Leighton Meester (Blair Waldorf), Penn Badgley (Dan Humphrey), Chase Crawford (Nate Archibald) si Ed Westwick (Chuck Bass). Deocamdata, nu sunt informatii ca acestia vor putea fi vazuti din nou in serial. Cert este ca noua poveste va pleca de la vechiul scenariul.

Kristen Bell, care a fost vocea in seria initiala de episoade “Gossip Girl” se intoarce acum pentru a nara si noua serie. „Kristen Bell a fost si va fi mereu vocea din Gossip Girl”, au anuntat producatorii.

De mentionat ca la noua serie va lucra echipa care a stat de la inceput in spatele serialului.

Joshua Safran, showrunner-ul “Gossip Girl”, a scris scenariul si este producator executiv al noilor episoade.

De asemenea, Josh Schwartz si Stephanie Savage sunt producatori executivi.

Actiunea se intampla in doua licee din Upper East Side, Constance Billard si St. Jude’s, la 12-13 ani distanta fata de versiunea originala.

Producatorii spun ca in noile episoade, actiunea se intampla mai mult in jurul social media, decat in jurul bloggingului.

De asemenea, noul serial va sublinia diversitatea din orasul New York.

Inspirat de cartile scrise de Cecily von Ziegesar, Gossip Girl a fost un serial de succes pentru adolescenti difuzat in perioada 2007-2012 si portretiza tinerii bogati din Manhattan. Seria a revelat o intreaga noua generatie de actori tineri: Blake Lively, Leighton Meester, Chace Crawford si Ed Westwick.

Drama americana „Gossip Girl” lansata in 2007 a fost transmisa pe reteaua The CW timp de sase sezoane si a obtinut numeroase nominalizari, castigand 18 premii Teen Choice.

Ultimul sezon, format din 10 episoade, a avut premiera pe 8 octombrie 2012 si s-a incheiat pe 17 decembrie 2012.

Povestita chiar de catre „Gossip Girl” (cu vocea lui Kristen Bell), seria se invarte in jurul vietii adolescentilor privilegiati care traiesc in Upper East Side din Manhattan si incepe cu intoarcerea Serenei van der Woodsen, „IT girl”, interpretata de Blake Lively, dupa o absenta misterioasa.

Din distributie fac parte Leighton Meester (Blair Waldorf), Kelly Rutherford (Lily, mama Serenei), Penn Badgley (Dan Humphrey – un scriitor aspirant din Brooklyn), Chace Crawford (Nate Archibald), Ed Westwick (Chuck Bass), Tayloe Momsen (Jenny Humphrey) si Matthew Settle (Rufus Humphrey, tatal lui Dan si fostul iubit din adolescenta al lui Lily).

Citește în continuare