Skip to content

Rihanna la Paris (poze + video)

Rihanna cu The Diamonds World Tour se afla in aceasta perioada in Europa. Zilele trecute Riri a profitat de un moment liber pentru o plimbare prin Paris unde s-a oprit in fata Turnului Eiffel pentru cateva poze alaturi de prieteni.

 
 
Rihanna a sustinut ieri un concert pe Stade de France in cadrul Diamonds World Tour, turneu cu care se va mai plimba prin Europa pana la sfarsitul lunii iulie. Este turneul cu numarul 5 al artistei din Barbados si promoveaza albumul Unapologetic, lansat anul trecut. Turneul a inceput pe 8 martie in Buffalo, Statele Unite, in timp ce in Europa a ajuns pe 26 mai cu un prim show la Bilbao, in Spania. 
 
Show-ul  alcatuit din 5 acte si un encore, cu Rihanna schimband o multime de toalete concepute special pentru aceasta ocazie. Pana la aceasta data intreg turneul a fost un imens succes, au fost adaugate date de concert in New York, Toronto si Montreal, in timp ce in Maroc Rihanna a deschis Mawazine Music Festival in fata a 150 de mii de spectatori un nou record pentru capitala Marocului. 
 
La Paris, Rihanna s-a oprit in fata Turnului Eiffel, a facut poze alaturi de prieteni dar le-a acordat timp si norocosilor fani care s-a intamplat sa fie in zona. Iata cateva secvente video care surprind momentul:
 

 
Dupa incheierea etapei din Europa a Diamonds World Tour, Rihanna va face o pauza in luna august, urmand ca din a doua jumatate a lui septembrie sa continue turneul prin Asia, Oceania, Africa, Orientul Mijlociu pentru a reveni apoi in Statele Unite, ultimul concert urmand sa aiba loc pe 15 noiembrie in New Orleans.
 
 
Avem mai jos mai multe imagini cu Rihanna in fata Turnului Eiffel din Paris.
 
Va mai reamintesc si ca de curand RiRi a stabilit un nou record si ne-a anuntat care va fi urmatorul single si va propun in acelasi timp sa reascultam Wale feat Rihnna – Bad (remix).
 
Ce ziceti de aceste imagini? Credeti ca vom avea in curand ocazia sa ne intalnim cu Rihanna pe la Arcul de Triump sau pe Lipscani in Centrul Vechi din Bucuresti?
 

Citește în continuare