Skip to content

Sezonul concertelor de iarna se deschide cu Pink Martini la Sala Palatului

Pink Martini, mica orchestra formata din 12 artisti, revine in Romania pe 1 si 2 decembrie pentru doua concerte de exceptie la Sala Palatului.

Astfel, “sezonul concertelor de iarna” va avea un start spectaculos, trupa prezentandu-si acum colectia de cantece de iarna culese de peste tot din lume. Colinde italiene, ucrainiene, frantuzesti, cantece de iarna din Germania, China, Israel sau Scotia, celebrele cantece de Craciun din engleza – toate vor rasuna pe scena Salii Palatului, in cele doua reprezentatii de pe 1 si 2 decembrie.

Concertele vor incepe la ora 20.00, biletele pot fi gasite in reteaua Eventim sau eventim.ro, iar pretul lor este urmatorul:

•    Categoria I (VIP) – 290 lei
•    Categoria II – 240 lei
•    Categoria III – 190 lei
•    Categoria IV – 150 lei
•    Categoria V – 130 lei

Pink Martini a fost infiintata in 1994 in Portland, Oregon, orasul natal al liderului trupei, Thomas Lauderdale. Stilul a fost de la inceput unul inedit, nou si original care dorea sa combata mediocritatea din muzica. Asa se face ca acum, la peste 20 de ani de la infiintare, Pink Martini sunt invitati sa cante la evenimente selecte din cadrul prezentarilor de moda, muzee, festivaluri de film etc. 
 

Citește în continuare