Skip to content

Show-ul lui Michael Jackson revine la Bucuresti! Cat costa biletele?

Dupa 20 de ani, show-ul cu care Michael Jackson a cucerit lumea revine la Bucuresti dupa 20 de ani, pe 7 iulie 2016 in Piata Constitutiei.

 

Coregraful ravnit de vedetele holywoodiene, LaVelle Smith Jr, care i-a fost alaturi regelui pop pentru mai bine de doua decenii, Michael Prince – unul din cei mai buni prieteni, compozitorul si inginerul de sunet; Jennifer Batten – celebra chitarista care oferea cele mai electrizante solo-uri; Sam Sims – basistul; backing vocal-ul; echipa tehnica de productie si dansatorii lui Michael Jackson le vor oferi fanilor acelasi show cu care Michael a cucerit lumea.

 Acestia se intalnesc din nou pe aceeasi scena, la 7 ani de la disparitia regelui pop, pentru un tribut care va imbina hit-urile promovate in turneele Bad si Dangerous.

Show-ul va fi in premiera in lume si spre deosebire de alte show-uri tribut, spectacolul „The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute – LIVE” va avea o productie impresionanta cu lasere, efecte vizuale holografice, precu si liftul si ventilatoare cu fum brevetate de Michael Jackson.

Cel mai bun impersonator Michael Jackson, ajutat de tehnologie de ultima generatie (audio, video, efecte vizuale holografice, efecte pirotehnice, led wall-uri gigant etc), ii va face pe cei prezenti in Piata Constitutiei sa creada ca Regele n-a murit!

Biletele se pun in vanzare incepand de azi, incepand cu ora 15:00 pe eventim.ro si in reteaua eventim si au urmatoarele preturi:

Normal circle – 80 lei

Golden circle – 120 lei

Diamond circle – 300 lei

Tribune – 450 lei

Cum vi se pare aceasta veste?

Citește în continuare