Skip to content

Sia – Chandelier, Big Girls Cry (live)

Sia s-a intors in tara sa de bastina pentru o aparitie speciala la tv, ocazie cu care a cantat cele mai nou single al sau, Big Girls Cry, dar si super hitul Chandelier.

Cantareata australiana a decis sa apara din nou ascunsa in spatele costumatiilor, intai cu o palarie si un outfit care l-ar face pana si pe Pharrell invidios si apoi cu deja obisnuita peruca uriasa, din spatele careia a cantat Chandelier. Sia le-a si explicat gazdelor motivul pentru care apare mereu ascunsa de lumina reflectoarelor: Because it’s ugly, it makes me feel hunted, Sia responded. You feel like prey and they’re the predator and you’re being hunted … You go into fight or flight. Would you like to spend your life feeling like prey? Probably not.”  

Big Girls Cry este cel de-al treilea single extras de pe albumul 1000 Forms of Fear, care deja a ajuns un hit in SUA, dar si in Australia. Primul single, Chandelier, a fost unul dintre cele mai tari piese ale anului trecut si a urcat pana pe locul 8 in Hot 100. Versiunea solo a piesei Elastic Heart a fost lansata la inceputul acestui an, iar videoclipul a starnit cateva comentarii, unii acuzand ca ar promova pedofilia.

Va place de Sia live? Sunteti de acord cu ce spune ea legat de aparitiile live? 

Citește în continuare