Skip to content

Simona Nae va fi descalificata de la Eurovision?

Pe site-ul de stiri legate de Eurovision Oikotimes a aparut un articol cum ca Simona Nae ar trebui sa fie eliminata de la Eurovision, deoarece contine aceleasi parti instrumentale traditionale din cauza carora au fost eliminati si Rednex si Ro-Mania anul trecut, folosite si la Eurovision Junior… In fine, cititi AICI stirea intreaga pentru toate detaliile exacte.

Legat de celelalte nereguli regulamentare, avem doua declaratii putin diferite ale lui Nico legate de melodia ei de pe YouTube… Lui Sebastian Secan, corespondentul Oikotimes, i-a declarat: „Nu stiam ca acea melodie este disponibila online. Dar este adevarat ca am propus-o si anul trecut. Am crezut in acea melodie anul trecut si nu s-a calificat… este o melodie buna totusi.”, iar lui Edi, unul dintre cititorii nostri, i-a declarat pentru blogul lui: „Referitor la piesa ” Fight for life”, iti pot spune ca a fost plasata pe You Tube, FARA acordul autorilor, nu a avut nicio difuzare radio sau tv, iar conform regulamentului , nu a fost pusa pe net in scopuri COMERCIALE. Deja s-a discutat cu organizatorii si in urma verificarilor, s-a dat OK-ul ca acesta piesa sa mearga in continuare in concurs, fara nici o problema. Asadar piesa ” Fight for life”,nu va fi descalificata, intrucat n-a incalcat regulamentul.”

Ca intotdeauna, regulamentul este discutabil, si nu s-a luat nicio masura in aceasta privinta 8-|

Despre Paradise si a lor melodie cantata la Eurovision 2005 de catre Alexandra Ungureanu nu avem momentan nicio declaratie.

Despre toate neregulile sugerate pana acum puteti citi si AICI, iar AICI puteti discuta despre melodii.

Eurovision Logo 2008 Romania

Citește în continuare