Skip to content

Simplu – noua imagine Samsung

Samsung alege Simplu!

Baietii de la Simplu au fost alesi sa reprezinte imaginea gamei de MP3 playere marca Samsung! Evenimentul a fost marcat printr-o conferinta de presa tinuta in cadrul teatrului Odeon, la care am fost azi impreuna cu Edi, Sanziana si Horia.

Reprezentantii Samsung ne-au prezentat noua gama de mp3 playere, iar fiecare dintre noi a primit cate unul: sunt superbe, arata foarte bine, usoare, subtiri, mie cel putin imi plac la nebunie 🙂 Horia a facut deja o recenzie mai detaliata a acestui produs la el pe blog, va invit sa cititi ce a scris el (se pricepe mai bine decat mine la chestii tehnice, nu de alta!).

Ce parere aveti, se potrivesc baietii de la Simplu cu imaginea gamei de mp3 playere Samsung?

Parteneriatul de imagine cu baietii de la Simplu consta si in promovarea celui mai nou turneu al trupei, intitulat „Istoria Dansului„. Smiley, CRBL, Piticu, Francezu si Omu Negru ne-au facut astfel azi o demonstratie a istoriei dansului, trecand prin toate stilurile – de la Meneaito, la Michael Jackson si YMCA… Au facut show si au invitat la dans ziaristii adunati la teatrul Odeon la aceasta conferinta de presa, pentru o demonstratie ‘live’ de lectii de dans 🙂 Marius Moga a fost si el prezent la eveniment (dupa cum puteti vedea din pozele lui Edi de mai jos).

Programul turneului „Istoria Dansului” va fi urmatorul:

8 august: Costinesti 10 august: Mangalia 15 august: Saturn/Venus 16 august – Mamaia 12 septembrie – Timisoara 13 septembrie – Cluj 19 septembrie – Sibiu 20 septembrie – Brasov 27 septembrie – Pitesti 4 octombrie – Bucuresti

Va las cu pozele facute de Edi, iar zilele urmatoare vom publica pe eOk.ro si interviul pe care l-am luat baietilor de la Simplu .

Copyright Monden.info: pozele marcate cu watermark ne apartin si nu le puteti prelua fara acordul nostru scris.

Citește în continuare