Skip to content

Nu rata primul trailer al animatiei muzicale SING

  • envelope icon

A aparut primul trailer al unei animatii haioase ce parodiaza emisiunile-concurs in care se canta. Pe scurt, un fel de American Idol cu animale.

 

Anul asta e plin de animatii promitatoare! Cum ar fi SING, produsa de llumination Entertainment (Despicable Me) si regizata de Garth Jennings (Son of Rambow, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy). Animatia ne spune povestea lui Buster (Matthew McConaughey), un urs koala care vrea sa-si reabiliteze imaginea de show-man si sa-si salveze teatrul asa ca organizeaza un concurs de interpretare cu un premiu extrem de generos.

Printre finalistii concursului se afla Rosita (Reese Witherspoon), o purcica gata sa devina star dupa ce in adolescenta a renuntat la muzica pentru a-si creste cei 25 de purcelusi, Scarlett Johansson este un porc spinos punk, Seth MacFarlane un soricel care canta jazz, Tory Kelly este un elefant timid iar Taron Edgerton o gorila mafiota.

Iata si primul trailer care contine o multime de hituri muzicale:

Distributia este formata din Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Taron Egerton, Tori Kelly, Nick Kroll, Jennifer Saunders, Peter Serafinowicz, Leslie Jones, Jay Pharoah, Nick Offerman si Beck Bennett.

SING va avea premiera d-abia spre finalul anului, in decembrie.

Alte doua animatii haioase in care starurile sunt animale  – The Secret Life of Pets si Zootopia.

  • envelope icon

Taguri:

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *