Skip to content

Skizzo Skillz si Andreea Balan – Biniditat (video)

Skizzo Skillz a avut un invitat special pe scena la Ploiesti, in cadrul hitului Biniditat: Andreea Balan a incantat publicul miscari sexy.

 

Andreea Balan a electrizat SKEO Show cu un dans Biniditat, asa cum spune piesa. Artista a surprins publicul din orasul ei natal in cadrul turneului national MixMusic 2013 alaturi de Skizzo Skillz cu sapca pe cap, ochelarii fumurii.

Biniditat este single-ul lui Skizzo Skillz in colaborare cu Karie lansat in urma cu un an ce a strans aproape 12 milioane de vizualizari pe contul de YouTube al rapperului. Vezi mai jos showul sexy de la Ploiesti cu Skizzo si Andreea, publicul s-a bucurat din plin!

KEO, Skizzo Skillz si Andreea Balan se afla in continuare in turneul national MixMusic ce ajunge in fiecare week-end in alt oras cu o desfasurare de forte impresionanta. Skizzo si Keo prezinta SKEO Show cu trupa liev, inclusiv noul single – Telombilo, in timp ce Andreea aduce o parte din Carnaval Show cu Things U Do 2 Me – vezi AICI un live din spectacolul de la Pitesti, cu muzica, dansuri si 10 schimbari de costume.

Le dam un BINIDITAT sau un LIKE?

Citește în continuare