Skip to content

Smiley canta in deschiderea meciului Romania – Grecia

Inaintea meciului impotriva reprezentativei Greciei, Federatia Romana de Fotbal a organizat o serie de activitati pentru suporteri, iar principalul punct de atractie il va reprezenta concertul Smiley.

 

Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei joaca in aceasta seara impotriva Greciei intr-un meci din preliminariile Campionatului European de anul viitor din Franta. Pentru ca este un meci foarte important din aceasta campanie, FRF a infiintat Arena Fanilor, locul unde suporterii sa se intalneasca inainte de meci.

In Arena Fanilor, suporterii se vor putea intrece in meciuri de foosball, human foosball, bubble football si fotbal pe mini-terenuri gonflabile si se vor putea fotografia, impreuna cu familia si prietenii, alaturi de jucatorii echipei nationale de fotbal reprezentati pe cartoane in marime naturala. Microbistii vor avea ocazia sa isi deseneze un look de suporter adevarat intr-una din numeroasele zone de face-painting, dar  si sa se relaxeze si sa manance in zonele special amenajate.

Pe scena din Arena Fanilor vor urca Pavel Bartos si Smiley, antrenorii principali ai distractiei, care ii vor invata pe suporteri noile scandari pregatite special pentru acest meci. Totodata, cei doi le-au pregatit fanilor o multime de surprize: concursuri in care se pot castiga noile echipamente ale Nationalei, tombole inedite cu premii pentru microbistii infocati, precum si spectacole dedicate fotbalului, cu invitati speciali.

Pe aceeasi scena,  Smiley va sustine inainte de inceperea meciului, la 18:45, un concert dedicat tuturor suporterilor echipei nationale prezenti in Arena Fanilor. Artistul, fan declarat al echipei nationalei, a pregatit un show incendiar, menit sa ii incalzeasca pe toti cei care vor sustine fotbalistii Romaniei in meciul cu Grecia, de pe Arena Nationala.

Activitatile din cadrul Arenei Fanilor se vor desfasura pe tot parcursul serii, pana la inceperea meciului Romania-Grecia (ora 21:45). Accesul in Arena Fanilor se va face pe baza biletului de intrare la meciul Romania – Grecia, in ziua de 7 septembrie, incepand cu ora 17:00, toate activitatile desfasarandu-se pana la ora 21:45, ora inceperii partidei.

Totodata, programul Metrorex si RATB a fost prelungit pentru ziua de luni, 7 septembrie, pana la ora 01.00.

 

Hai Romania!

Citește în continuare