Skip to content

Spectacole de teatru cu Jake Gyllenhaal, Claire Foy, Clive Owen la care iti poti cumpara si tu bilet

In epoca biletelor low cost si a city break-urilor la preturi super accesibile, sa vezi actorii cu premii Oscar pe o scena de teatru nu mai pare o utopie.

Teatrele londoneze si-au anuntat spectacolele din stagiunea de toamna 2019 – iarna 2020, au pus si biletele la vanzare asa ca iata cateva spectacole in care puteti vedea actori legendari la doar cativa metri de voi. Printre ei, Ian McKellen, Jake Gyllenhaal sau Claire Foy.

Daca va faceti rezervari din timp, veti putea avea o mini vacanta culturala la un pret foarte accesibil si cu amintiri de neuitat.
 

Cuplul din The Crown, acum si pe scena la Old Vic

Cuplul pe care l-ati vazut drept Regina Elizabeta si Printul Pilip in seria The Crown, adica Claire Foy si Matt Smith, poate fi vazut intr-un spectacol la teatrul Old Vic: Lungs de Duncan Macmillan.

E o poveste contemporana despre dilemele unui cuplu daca sa faca sau nu un copil.

Spectacolul poate fi vazut din 14 octombrie, biletele incep de la 20 de lire si ajung pana la 140 de lire, le puteti cumpara de aici.

 

Daniel Radcliffe si Alan Cummings in doua spectacole, in serie

Pe Daniel Radcliffe il stim cu totii de pe vremea cand era Harry Potter doar ca intre timp a crescut, a avut cateva creatii geniale in teatru si cateva premii, ba chiar s-a facut si producator de teatru (adica isi investeste banii din film in pasiunea lui pentru teatru).

Pe Alan Cummings il stim mai ales din serialul The Good Wife (Sotia Perfecta), unde era Eli Gold, strateg pentru campanii electorale si comunicare de criza, dar el are roluri in filme care au fost prezentate in competitie la festivalul de film de la Cannes sau in filme ale unor regizori deveniti clasici ca Stanley Kubrick.

Radcliffe si Cummings vor face de la inceputul anului viitor un duo special la teatrul Old Vic in doua spectacole scrise de Samuel Beckett’s Endgame si Rough for Theatre ll.

Premierele au loc incepand din 27 ianuarie, spectatorii au posibilitatea sa cumpere bilete duble, pentru ambele reprezentatii si e deja bataie mare, teatrul restrictionand cumpararea a mai mult de 4 bilete pe numele unei persoane. Biletele incep de la 40 de lire si pot fi cumparate de aici.

 

Jake Gyllenhaal in… musicalul Sunday in the Park with George 

L-ati vazut in Brokeback Mountain unde a avut un rol care i-a adus o nominalizare la Oscar si un premiu BAFTA, intre timp a devenit super erou Marvel in SpiderMan: Far From Home unde a fost Mysterio, in primavara anului viitor il puteti vedea intr-un rol pe care l-a mai facut si in 2006: George din musicalul Sunday in the Park with George.

Spectacolul se va juca din 11 iunie 2020, DOAR PENTRU 16 SAPTAMANI, la teatrul Savoy.

Biletele pot fi cumparate de aici si pornesc de la 25 de lire.

 

Ian McKellen in one man show-ul On Stage

Probabil spectacolul care nu e de ratat dintre toate pe care le prezentam aici, daca sunteti cinefili adevarati.

McKellen tocmai si-a serbat ziua de nastere – 80 de ani- cu un turneu de teatre mici de-a lungul Angliei pentru a spune povesti din viata lui de actor, intr-un one man show foarte aproape de stand up comedy, un spectacol la care audienta sta foarte aproape de protagonist si este incurajata sa interactioneze.

Spectacolul poate fi vazut din 20 septembrie la Harold Pinter Theatre, biletele incep de la 54 de lire si pot fi cumparate de aici.

 

Clive Owen s-a reintors pe scena de teatru dupa 18 ani in The Night of the Iguana a lui Tennessee Williams

Clive Owen a fost ocupat in ultimii ani cu multe roluri in cinematografie, unele -precum cel din Closer – i-au adus nominalizari la Oscar, Globuri de aur si premii BAFTA.

De fapt, ceea ce stim noi drept filmul Closer a fost initial o piesa de teatru in care a jucat tot Clive Owen pe scena de la English National Theatre.

Zilele acestea – pana in 23 septembrie – poate fi vazut in The Night of the Iguana, la Noel Coward Theatre, biletele incep de la 40 de lire si pot fi gasite aici

Spectacolul se joaca deja de la inceputul lunii iunie, iar in Marea Britanie are cronici foarte bune.
 

Citește în continuare