Skip to content

5 spectacole din stagiunea Teatrului de Comedie se pot vedea pe platforma dedicata spectacolelor de teatru Picior de Play. Primul spectacol este „Diseara la 7” cu Ilona Brezoianu si Alexandru Conovaru

Teatrul de Comedie aduce productiile direct in casele spectatorilor, prin organizarea unor transmisii live din sala de spectacol, pentru a facilita accesul la reprezentatiile teatrului.

Prima transmisie live va include spectacolul „Diseara la 7” de Aurelian Barbieru, regia Chris Simion-Mercurian si avea loc duminica 24 octombrie, ora 19.15. Din distributia spectacolului fac parte actorii Alexandru Conovaru si Ilona Brezoianu.

Spectacolul prezinta o intamplare prin care un El si o Ea sunt impreuna intr-un spatiu rupt de lume. Desi la inceput sacait de intrebarile incomode ale necunoscutei, El intra in dialog cu Ea, ajungand sa puna capat unei singuratati care il bantuia de ani de zile. Asadar, o intalnire pana la urma deloc intamplatoare, ci dimpotriva, revelatoare, scotand la iveala adevaruri adanc ascunse si salvatoare.

Proiectul este derulat impreuna cu platforma Picior de Play si include un numar de cinci spectacole din repertoriul actual. Biletele pot fi achizitionate direct de pe site, iar toate transmisiile vor fi disponibile pe platforma PiciordePlay timp de sapte zile dupa eveniment, in cazul in care nu au putut fi urmarite live sau in cazul in care spectatorii online doresc sa revada anumite momente din reprezentatie.

Picior de Play este un start-up digital din industria artelor spectacolelor, o initiativa a trei antreprenori ce si-au propus sa elimine distanta dintre spectatorii romani, aflati in toate colturile lumii, si creatorii, artistii si scenele care ofera experiente artistice memorabile.

Reamintim ca in acest moment, conform normelor in vigoare, teatrele sunt deschise, insa la capacitate de 50% si doar pentru cei care fac dovada vaccinarii sau a trecerii de curand prin boala.

Citește în continuare