Skip to content

Prin campania SPRANDI „TAKE A BREATH”, actorii Finn Wolfhard („Stranger Things”)si Kyle MacLachlan („Twin Peaks”) si supermodelul Amber Valletta va invita la un moment de relaxare activa. Toate produsele din colectie sunt prezente si in Romania.

Cea mai recenta campanie Sprandi, „Take a Breath”, este un manifest motivational despre dreptul tau de a te opri pentru un moment, de a respira adanc si de a te relaxa cu prietenii in natura. Ideal intr-un mod activ.

Brandul Sprandi intra intr-un alt sezon, raspandind constant ideea de a avea grija de tine. Ca si in lunile precedente, Sprandi continua sa se concentreze pe starea de bine. Dupa relaxarea din vacanta de vara, este timpul pentru activitate fizica, cresterea endorfinelor si bucurie fara margini alaturi de cei dragi.

Opreste-te si inspira adanc. Ai grija de tine. Incet, constient, cu atentia cuvenita. Cauta sportul care te face fericit si te reincarca cu energie pozitiva. Gaseste-ti un moment pentru relaxare activa si lasa brandul Sprandi sa iti fie cel mai bun partener.

In cea mai recenta campanie, Sprandi te duce pe terenul de tenis pentru a te intalni din nou cu vedetele preferate. Campania „Take a breath” ii prezinta pe idolul generatiei Z, actorul Finn Wolfhard din „Stranger Things”, actorul Kyle MacLachlan, care l-a interpretat pe agentul iconic Dale Cooper in „Twin Peaks” si supermodelul anilor ’90, Amber Valletta.

Noua colectie Sprandi a fost creata pentru a insoti momentele de relaxare activa. Poarta o pereche de pantaloni de trening moi, adauga o pereche de pantofi sport comozi si completeaza-ti tinuta cu accesorii la moda. Indiferent daca te afli pe terenul de tenis sau in afara lui, respira adanc, pune confortul pe primul loc si acorda-ti timpul pentru a te simti bine. Cu tine.

Citește în continuare