Skip to content

Start vot in Top 100 DJ Mag 2011

Start voting! Pana pe 23 septembrie 2011, fanii din intreaga lume isi pot vota djii si producatorii favoriti in Top 100 DJ Mag 2011, clasamentul de referinta in zona muzicii electronice.

 

Topul 100 DJ Mag 2011 este alcatuit exclusiv pe baza voturilor noastre care, ca noutate adusa anul acesta, se dau pe Facebook. Perioada aceasta, in care fiecare DJ care aspira la un loc cat mai bun in top, nu poate fi trecuta cu vederea.

Toate canalele de comunicare pe care le au acestia la dispozitie sunt populate cu filme de retrospectiva, concursuri, track-uri bonus, toate pentru cat mai multe voturi.

Eu nu m-am lasat impresionat de campaniile de publicitate de ultim moment, ci am votat pe baza constantei pe care favoritii mei o au atat in productia muzicala (single-uri, remixuri, albume), cat si in mixat.  Voturile mele s-au dus catre:

  • Arty
  • Above & Beyond
  • Mr. Pit
  • tyDi
  • Armin van Buuren

Cred ca Arty merita sa fie intre primii 50 pentru ca ce a facut acesta in ultimul an pe scena trance mondiala este extraordinar. Sunt siguri ca multi dintre voi il vor vota.

Britanicii de la Above and Beyond tocmai si-au lansat noul album Group Therapy si calatoresc in toata lumea ca sa il promoveze. Acestia au in spate o discografie care ma face sa ii votez an de an. Astept cu nerabdare sa ii vad vineri seara mixand la The Mission Dance Weekend.

Ar fi remarcabil pentru noi daca in Top 100 ar intra si alti romani pe langa Claudia Cazacu. Ca sa se intample asta trebuie sa ne votam artistii romani preferati. Romanul care a primit votul meu este Mr. Pit, un upcomer al anului 2011 ce se bucura de suport maxim din partea lui Markus Schulz.

Tot la categoria upcoming il putem mentiona si pe tyDi, australianul de 22 de ani care luna viitoare isi va lansa cel de-al doilea album.

Ultimul dar nu cel din urma este de fapt cel care de patru ani de zile ocupa prima pozitie in Top 100 DJ Mag (vezi pe link editia din 2010!): Armin van Buuren. Primeste votul meu si in acest an datorita mega-evenimentului A State of Trance 500.

Va reusi cineva sa il dea jos pe Armin van Buuren de pe prima pozitie? Si daca da, cine credeti ca va fi acela? Cine sunt cei care au primit voturile voastre?

Cei care doresc sa isi exprime votul o pot face pe Facebook.

Citește în continuare