Skip to content

Cheloo, dat afara de la X Factor! Cine l-a inlocuit?

Stefan Banica Jr se pare ca va face parte din juriului noului sezon X Factor si ii va lua locul lui Cheloo. Daca sezoanele trecute rapperul a fost sarea si piperul declaratiilor despre concurenti, acum Stefan Banica va urca pe scaunul de jurat.

Delia ramane in continuare in juriu, iar Horia Brenciu a fost anuntat in urma cu ceva vreme ca il va inlocui pe Dan Bittman. Solistul trupei Holograf a fost unul dintre antrenorii exigenti ai concursului de talente, in timp ce Cheloo era omul declaratiilor socante si fara menajamente la adresa celor care urcau pe scena. De altfel, el a avut si un castigator, Turdor Turcu luand marele premiu in sezonul 2.

Nici emisiunea concurenta, Vocea Romaniei, nu se lasa mai prejos, inscrierile pentru preselectii deja au inceput, desi inca nu se stie cine va fi in juriu. Horia Brenciu a plecat, iar restul antrenorilor nu au fost confirmati inca.

Anul trecut Stefan Banica se auzea pe radio cu piesa Alerg printre stele, un featuring neasteptat cu Pacha Man, dupa ce dominase topurile cu o super colaborare cu Marius Moga – Ce e dragostea

Voi ce ziceti de miscarea asta? Va fi Stefan Banica un jurat dificil?

 

Citește în continuare