Skip to content

Stefan Stan este Vocea Romanei (Poze)

Iata ca dupa 10 saptamani de concurs, am aflat in cele din urma cine este castigatorul primei editii Vocea Romaniei.

Finala Vocea Romaniei a avut loc aseara si ne-a tinut pe toti cu sufletul la gura pana dupa miezul noptii pentru a afla cine este primul castigator al acestei emisiuni.

 

Cei patru finalisti, Iuliana Puschila, Dragos Chircu, Stefan Stan si Cristian Sanda au interpretat fiecare cate trei melodii (un duet cu mentorul, un duet cu o vedeta romaneasca si o piesa pe cont propriu).

Am fost si de data asta in platou si am trait la fel de intens ca antrenorii si concurentii momentele de aseara. Pavel Bartos a intretinut atmosfera in scurtele pauze publicitare cu glume atat pe seama antrenorilor (Brenciu in mod special) cat si pe seama sa.

Studioul a fost arhi-plin, iar printre cei prezenti acolo i-am zarit pe Cristi Chivu, Daniel Niculae, Dana Rogoz, Adela Popescu si Vlad Munteanu. Cu siguranta au mai fost si alte vedete in platou, pentru ca finala Vocea Romaniei nu era un show de ratat.

Mie personal mi-au placut foarte mult Iuliana Puschila si Cristian Sanda si am fost un pic dezamagit cand am vazut ca ei au primit cele mai putine voturi din partea publicului.

Asta nu inseamna ca Dragos si Stefan nu au voci deosebite sau ca Stefan nu merita sa castige.

Toti cei patru concurenti meritau sa castige, iar in final singura diferenta dintre ei o constituie cei 100.000 de euro primiti din partea Cosmote. Toti sunt castigatori si sunt convins ca vom mai auzi de ei si anul viitor.

Asa se termina aventura primei editii Vocea Romaniei. Va lasam acum cu poze si asteptam impresiile voastre de la finala Vocea Romaniei.

Sunteti multumiti de cine este Vocea Romaniei? Cine ati fi vrut sa castige?

Foto: Andreea Baron pentru Urban.ro | mai multe poze gasiti pe pagina noastra de Facebook

Citește în continuare