Skip to content

Concertul lui Sting de la Cluj-Napoca de pe 15 martie este amanat pentru 30 septembrie. Anul trecut a lansat un nou album, The Bridge

Din cauza restrictiilor inca in vigoare si in martie, concertul lui Sting de la Cluj, BT Arena a fost amanat pentru 30 septembrie.

Biletele achizitionate vor fi automat valabile la noua data de desfasurare a concertului. Cei care vor sa renunte sau nu mai pot participa in data la care acesta a fost reprogramat, pot trimite o cerere de rambursare pe www.iabilet.ro/retur pana cel târziu joi, 17 martie 2022, ora 23:59.

Concertul My Songs al lui Sting a fost confirmat de The Cherrytree Music Company, Live Nation, Emagic si Backstage Production. Se anunta un spectacol cu cele mai indragite piese ale lui Sting, atât cu The Police, cât si ca artist solo.

In playlist sunt anuntate hituri precum “Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne” si “Demolition Man”, “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Roxanne”, “Message In A Bottle” si multe altele.

Cel mai recent album al lui Sting, The Bridge, a fost lansat la nivel mondial pe 19 noiembrie 2021 si prezinta diversitatea sa in materie de compozitie.

Scrisa si inregistrarile sale intr-un an de pandemie globala, aceasta noua colectie il gaseste pe Sting meditând asupra pierderilor personale, separarii, perturbarii, lockdownului si tulburarilor sociale si politice extraordinare. Reprezentând diferite etape si stiluri din intreaga sa cariera de neegalat si inspirându-se din genuri precum rock’n’roll, jazz, muzica clasica si folk, albumul eclectic prezinta sunetul chintesential al lui Sting pe piese pop-rock, precum salva rock de deschidere a albumului “Rushing Water” si noua piesa cu iz indie-pop “If It’s Love”.

Noul serial saptamânal web TV al lui Sting, “On the Bridge”, recent lansat, ofera o privire intima asupra vietii a muzicianului, in timp ce se pregateste de lansarea noului sau album, The Bridge.

Intr-un gest special fata de fanii sai fideli, Sting lanseaza un nou episod in exclusivitate pe Sting.com in fiecare marti la ora 9:00/ ET. Fiecare episod va ramâne vizibil in exclusivitate pentru membrii fan clubului sau timp de 24 de ore si apoi va fi disponibil pentru o vizionare mai larga miercurea la ora 9am/ ET.

In turneu Sting va fi acompaniat de un ansamblu electric, rock, format din Dominic Miller (chitara), Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitara), Kevon Webster (clape), Shane Sager (muzicuta), cu Melissa Musique si Gene Noble (backing vocals).

Invitatul special, fiul sau Joe Sumner, va fi prezent la toate datele nou anuntate.

Citește în continuare