Skip to content

Stiri de pranz

 

 

 

 

 

 

  • Loredana a lansat aseara videoclipul pentru \’Regina\’ (featuring Connect\’R), melodia de pe coloana sonora a telenovelei cu acelasi nume. Se zvoneste ca ar fi costat peste 40 000 de euro si ca e unul din cele mai scumpe clipuri romanesti ever-made. Piesa e o combinatie intre o piesa spaniola compusa de Alvaro Carillo si una tiganeasca, pe acordurile chitarei lui Alex De Carvalho.

 


 

 

 

  • Pussycat Dolls sunt interesate sa joace intr-un musical bazat pe vietile lor si pe istoria trupei. Se pare ca s-au gandit la un film cu mult dans si multe parti cantate. Eu zic ca ar prinde bine o asemenea productie. Pisicuta Nicole are ceva experienta in actorie, ea a avut cateva roluri in \’Sabrina, the Teenage Witch\’ si in \’Love Don\’t Cost a Thing\’. V-ar interesa un asemenea film?

 

  • Si Sylvia a scris un post despre presa de monden, se numeste ziaristii infecti. Uuuu! Se pare ca vedetele contraataca. Internetul le ofera dreptul la replica si o expunere mai mare. Cititi aici.

 

 

 

 

Citește în continuare

Premiera Michelle - Stai

Va aducem in premiera single-ul de debut al unei artiste timisorene care promite mult. Michelle este o frumoasa studenta la actorie :D Faceti cunostinta cu ea in pozele de mai…

Citeste mai mult