Skip to content

Lansare Zully Mustafa – Nopti Orientale 2

E simplu: maine (sambata), la 3 (orele 15:00), la Bookfest (la Romexpo) are loc lansarea celui de-al doilea volum al romanului Nopti Orientale al autoarei Zully Mustafa. Noi va aducem aceasta veste, in exclusivitate.

Acest roman reprezinta continuarea primului volum al cartii cu acelasi titlu si aduce niste lamuriri, niste idei extrem de bine trasate. Va spunem asta pentru ca inainte de a lua decizia de a promova aceasta lansare, am tras cu ochiul in manuscris (abia de maine va fi disponibila varianta tiparita) si am fost mai mult decat uimiti de ce am citit acolo. Multi nu au stiut de existenta acestui volum si au judecat pripit primul roman, catalogandu-l drept slab, incomplet sau prea usor, erotic. Partile care lipseau din puzzle vor fi gasite pe parcurs in aceasta a doua parte. Finalul le imbina pe toate si aduce in fata cititorului niste idei in care Zully crede foarte tare.

Lansarea va avea loc in cadrul targului de carte de maine, moderatorul discutiei va fi Bogdan Hrib, editorul Tritonic, iar printre invitatii speciali se numara si Oana Mudura, redactor-prezentator al stirilor de la N24, National TV. Standul Tritonic se gaseste la pavilionul 14 din Romexpo, la standul nr.4.

Cititorii Monden.Info au prioritate la autografe iar primii trei care vor ajunge acolo si vor sta de vorba cu noi, vor primi primul volum al cartii cadou. Aveti mai jos coperta cartii. Sunt curios: cine vine? a citit cineva primul volum? dar Strugurii s-au copt in lipsa ei? Asadar, maine, dupa-amiaza, pe la 3, ne vedem la Romexpo, la standul Tritonic la lansarea Nopti orientale 2. Va asteptam 🙂

 

 

Citește în continuare

Recenzie BECK'SPERIENCE

Un adevarat maraton al muzicii electro si alternative - BECK'SPERIENCE - peste 6 ore de nebunie, 3000 de oameni, 6 artisti "adevarati", multa bere si multa distractie. Mini-festivalul a fost…

Citeste mai mult