Skip to content

Rapperul britanic Stormzy ii aduce un omagiu lui Chadwick Boseman in videoclipul „Superheroes”

O animatie grafica insotita de mesajul „RIP Chadwick Boseman 1976 – 2020: Intotdeauna un supererou in inimile noastre” a fost lansata recent de rapperul Stormzy, folosing piesa Superheroes“ ca omagiu adus actorului Chadwick Boseman, care a murit din cauza cancerului la vasta de 43 de ani.

Videoclipul face trimitere la miscarea „Black Lives Matter” si la rapperii Little Simz si Dave, si include versuri de pe albumul „Heavy Is the Head”, lansat in 2019, dar si mentiuni despre cantareata Nina Simone si scriitoarea Malorie Blackman.

Videoclipul a fost deja prezentat in scolile din Londra, Glasgow, Manchester si Dublin.

„Black Panther” a fost lansat in 2018 si a fost a fost prima pelicula dedicata unui supererou de culoare si prima productie de acest gen nominalizata pentru Oscarul pentru cel mai bun film.

Chadwick Boseman a interpretat rolul primului supererou de culoare Marvel, in „Black Panther”, pe Regele T’Challa din Wakanda, care era in acelasi timp razboinicul supererou Black Panther.

Pe langa rolul de Black Panther, Boseman l-a interpretat anterior pe legendarul jucator de baseball Jackie Robinson, dar si pe cantaretul James Brown in filmele biografice „42” si „Get On Up”.

Chadwick Boseman urma sa apara intr-un al doilea film Black Panther, care este inca lucru. Ultima sa aparitie a fost in „Da 5 Bloods”, de Spike Lee, pe Netflix. De asemenea, actorul incheiase de curand si filmarile pentru drama „Ma Rainey’s Black Bottom”, bazata pe piesa de teatru premiata cu Pulitzer a lui August Wilson.

Citește în continuare