Skip to content

Teaser trailer: Game of Thrones – sezonul 2

Se spune despre Game of thrones/Urzeala tronurilor  ca e un serial care da dependenta si daca e sa ne luam dupa audienta facute, nu ar fi de mirare sa aflu ca numarati lunile, saptamanile, zilele si orele pana cand va debuta cel de-al doilea sezon.

Mai e insa destul, pentru ca apare d-abia in luna aprilie.
Sezonul doi al serialului are la baza cea de-a doua carte din seria A Song of Ice and Fire a lui George RR Martin , pe nume A Clash of Kings.
Prima seria a avut parte de 13 nominalizari la premiile Emmy, iar actorul Peter Dinklage a fost desemnat cel mai bun actor secundar dintr-o serial tv.
Povestea cu cavaleri, regi si regine, razbunari, comploturi, asasinate si forte malefice continua. Pe cand pe taramul din mijloc leii se lupta cu lupii, amenintarile cresc si din nord si din sud. Iarna se apropie cu zombie din nord, pe cand sudul vine in frunte cu noua regina a dragonilor.
Teaserul ne introduce un nou personaj  – Stannis Baratheon (interpretat de Stephen Dillane) care considera ca are dreptul la tron.

Actorii care vor fi si in acest sezon sunt Jon Snow (Kit Harrington), Robb Stark (Richard Madden), Tyrion Lannister (Peter Dinklage) si Joffrey (Jack Gleeson) si li s-au alaturat cativa actori noi – Carice van Houten si Liam Cunningham .

SI pentru ca vorbim despre seriale si este sfarsit de an si tragem linie, ati vazut lista serialelor care au castigat premii Emmy anul acesta?

 

Citește în continuare