Skip to content

Sambata si duminica pe Calea Victoriei sunt reprezentatii de teatru stradal din Italia, Franta si Spania. Harry Potter urias, acrobatii cu steaguri si concerte rock, funk si balcanic

Personajele fantastice de mari dimensiuni din celebra serie Harry Potter din Spania, giganticele broaste luminoase Electro Frogs din Franta, grupul de stegari Flag Wavers si trupa Puglia Street Band din Italia se intalnesc cu publicul bucurestean pentru a anima Calea Victoriei, pe segmentul traseului pietonal dintre Piata Revolutiei si Cercul Militar National. Fiecare trupa va sustine cate 5 reprezentatii de aproximativ 30 de minute, atat sambata, 29 iunie, cat si duminica, 30 iunie.

Gigantele personaje gonflabile Harry Potter din Spania vor saluta trecatorii de pe Calea Victoriei, sambata de la orele 10:10 si 11:10, respectiv duminica, de la orele 18:10, 19:10 si 20:10. Personajele magice din universul celebrei serii Harry Potter prind viata in structuri gonflabile de mari dimensiuni, luminate magnific. Aceste impresionante creatii incanta si fascineaza vizitatorii de toate varstele, aducand un strop de vraja si magie in inima vibranta a Bucurestiului.

Electro Frogs evadeaza din Franta si cuceresc publicul aflat pe Calea Victoriei stralucind cu mii de culori electrizante sambata la ora 10:30 si 11:30 si in ziua de duminica de la orele 18:30, 19:30 si 20:30. Amfibienii veseli ii invita pe cei prezenti sa intre in atmosfera deosebita de lumini si sunet, transformand Calea Victoriei intr-un taram de poveste, plin de culoare, energie si muzica, in timp ce danseaza pe ritmurile unui trio vibrant de saxofoane. Un spectacol unic, nascut dintr-un melanj de experimente uluitoare si o doza sanatoasa de imaginatie, ce reuneste spiritul aventuros al lui Dr. Frankenstein, umorul satiric al lui Gargantua si farmecul broastei Kermit, Electro Frogs parasesc iazul si se dedica distractiei si veseliei in mijlocul Capitalei, unde ii invita pe toti cei prezenti sa ia parte la o experienta itineranta unica.

Flag Wavers, cu o istorie impresionanta ce isi are radacinile in anul 1966 in Fossano, Italia, vor sustine reprezentatii inedite de manuire a steagurilor in ambele zile din weekend, sambata – orele 10:20, 11:20 si duminica – orele 18:20, 19:20, 20:20. Grupul si-a consolidat reputatia la nivel international, prezentand spectacole remarcabile in diverse colturi ale lumii, de la Japonia la Argentina si de la Canada la Norvegia. Coregrafia lor este acompaniata de o orchestra formata din tobe si trompete care interpreteaza muzica medievala, adaugand un element vibrant si competitiv reprezentatiei. „Principi d’Acaja” reuseste sa pastreze vie arta manuirii steagurilor, initial fiind o tactica militara nobila, combinand expertiza tehnica cu o pasiune neinfricata pentru arta si istorie.

Trupa dinamica de muzicieni Puglia Street Band din Italia aduce o explozie de energie pe strazile Bucurestiului, prin cele 5 reprezentatii ale spectacolului itinerant ce estompeaza granita dintre formatie si public, sambata la orele 10:00 si 11:00 si duminica de la orele 18:00, 19:00 si 20:00. Intr-o calatorie muzicala ce strabate genuri ca funk, rock, latin, pop si balcanic, Puglia Street Band transforma spectatorii in participanti activi ai evenimentului.

Citește în continuare