Skip to content

La Teatrul Metropolis are premiera Sunt un criminal si un tata de familie. Spectacolul ii are in distributie pe Denis Imbrescu si Vlad Brumaru

 

Teatrul Metropolis prezinta in premiera nationala spectacolul Sunt un criminal si un tata de familie, adaptare dupa romanul omonim de Fabio Rubiano, regia Alejandro Durán.

Din distributia spectacolului fac parte actorii Denis Imbrescu si Vlad Brumaru, iar echipa artistica este completata de Ana Ruxandra Gheorghiu (Scenografie), Cristina-Maria Misirgic (Coregrafie), Adrian Piciorea (Sound design).

Sunt un criminal si un tata de familie realizeaza portretul direct al unui personaj contradictoriu, prins intre doua realitati concurente: cea a unei banale vieti de familie, unde isi asuma nemijlocit rolul de tata protector, respectiv cea de tortionar, angajat al Directiei, organ de stat care, intr-o Columbie paramilitara, se ocupa cu pastrarea ordinii sociale si cu anihilarea simbolurilor insurgentei.

Viata lui Alejandro inseamna tensiunea permanenta intre atrocitatile pe care le savarseste si incercarea de a fi un sot si un tata bun. Purtandu-ne pas cu pas printre sarcinile lui, care presupun interogarea violenta a unor civili, suprimarea incercarilor de revolta, cautarea continua a unor modalitati inventive, dar si brutale de gestionare a rebelilor, spectacolul dezvaluie mecanismele prin care se sustin regimurile totalitare si ideea ca la radacina raului se afla, in cele din urma, omul.

Regizorul Alejandro Duran este un tanar artist format in Columbia, masterand al programului Arta regizorului de teatru, in cadrul UNATC „I.L. Caragiale”.

Vlad Brumaru a fost recent in filmul Marroco in regia lui Emanuel Parvu, in Klaus si Barroso (regie colectiva Adrian Nicolae, Cosmin Nedelcu, Bogdan Theodro Olteanu) si Harta de actiune (regie Vlad Dobrogeanu), dar a putut fi vazut si in Hackerville si Rux, serialele HBO produse in Romania. Si joaca la TNB in proiectul Pacea Eterna, al aceluiasi regizor de origine columbiana, Alejandro Duran.

Denis Imbrescu a jucat in productia Protv pentru onlibe La oras, pe care o gasiti pe Voyo. El mai poate fi vazut si in Doamna noastra de la 121 la unteatru, Cerere in casatorie si fiecare lucru e minunat la Centrul Cultural si educational Alexandru Marghiloman

Spectacolul se joaca sambata, 3 februarie, la Sala Mica a Teatrului Metropolis, incepand cu ora 19:30.

 Biletele pot fi achizitionate online, accesand site-ul www.teatrulmetropolis.ro, sau de la casa de bilete a Teatrului Metropolis, Str. Mihai Eminescu, nr. 89.

Citește în continuare